bakhtiaran 84 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ سلام خدمت دوستان .آقای ایزدی من یه سورس برنامه تستی نوشتم که از دیتابیس توش استفاده کردم سورس رو هم واستون ایمیل کردم .با تو جه به اینکه درخواست های برنامه تستی زیاد بود اگه امکانش هست تو فروشگاه بذارین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ سلام بله مانعی نداره منتهی فعلا فروشگاه به دلایل مشکلات سایت های ارائه دهنده درگاه های پرداخت بسته هست به محض باز گشایی فروشگاه یادآوری کنید چشم حتما قرار میدیم ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadkharestani 25 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۵ سلام لطفا بعد از آپلود در فروشگاه یادآوری کنید با تشکر Sent from my LG-H818 using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bakhtiaran 84
سلام خدمت دوستان .آقای ایزدی من یه سورس برنامه تستی نوشتم که از دیتابیس توش استفاده کردم سورس رو هم واستون ایمیل کردم .با تو جه به اینکه درخواست های برنامه تستی زیاد بود اگه امکانش هست تو فروشگاه بذارین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.