babi.jonz 60 ارسال شده در 1 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، 2016 سلام دوستان من چند وقتیه تو باز به صورت توسعه دهنده وارد شدم، تو قسمت حساب توسعه دهنده که اسکن کارت ملی و کد ملی و ... اینا میخواد اطلاعات رو وارد کردم ولی نوشته برسی نشده، فکر کنم تاکید هم کرده تا حسابتان برسی و تایید نشده برنامه رو انتشار نکنید ، میخواستم بدونم حساب شما چقد طول کشید تا برسی و تایید بشه و شما بعد تایید شدن برنامه تون رو فرستادین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 1 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، 2016 تایید شدنش که حدودا سه الی 4 روز کاریه فک کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 1 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، 2016 من یه حساب قبلی داشتم یه حساب هم بیستم ماه قبل باز کردم ولی هنوز تو حالت بررسی نشده هستش . ولی حساب قبلیم 2 روزه تایید شد. فک کنم بخاطر تعطیلات و روند پایان سال یکم طول بکشه و تو روز های آتی تایید میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.