coco 1,746 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان ! میخواستم راهنمایی کنید که چجوری رویداد rotate ، resize و scale برای یک ویو درست کنم ؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ UP لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ این برای scale کد رو اقای ایزدی توی یکی از تاپیک ها دادن imageview.SetLayoutAnimated(500,0,0,100%x,100%y) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ این برای scale کد رو اقای ایزدی توی یکی از تاپیک ها دادن imageview.SetLayoutAnimated(500,0,0,100%x,100%y) :wacko1: من از این به بعد تو همه پستام مکانی که پست زدم رو مینویسم برنامه نویسی اندروید استودیو >>> پرسش و پاسخ (اندروید استودیو) :pardon: :pardon: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۵ Up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۵ خخخخ معذرت هم بابت پست هم بابت اسپمی ک الان میدم اما از کجا دقیقا باید بخش تاپیک رو پیدا کنم ؟ جای نمیبینم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۵ از کتابخونه ی که لینکش میگذارم براحتی می تونید برای این کار استفاده کنید . https://github.com/daimajia/Androidviewanimations لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۵ از کتابخونه ی که لینکش میگذارم براحتی می تونید برای این کار استفاده کنید . https://github.com/daimajia/Androidviewanimations سلام عزیز من میخوام کاربر بتونه اون رو کنترل کنه با تاچش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
coco 1,746
سلام دوستان !
میخواستم راهنمایی کنید که چجوری رویداد rotate ، resize و scale برای یک ویو درست کنم ؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.