alaghemand 82 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ سلام من میخام از نرم افزار جی موشن استفاده کنم اما وقتی میخام دیوایسی رو که دان کردم استارت کنم بار اول این ارور رو میده : و بار دوم این ارور رو میده : تورو خدا کمک کنید کلی حجم مصرف کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ تو قسمت آموزش های تصویری ببینید استاد خلیلی ( jeqele ) قراردادن نحوه درست کردن این مشکل رو. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ همه رو انجام دادم اما بازم همین ارور رو میده توی virtual box هم این ارور میده : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ وقت بخیر دوست عزیز نسخه VirtualBox با جنی مویشن هم خوانی نداره تمام اون فایل هایی که استاد خلیلی آپلود کرده بودند رو دان کردم درضمن توی ویندوز قبلیم کار میکرد خوب یه ورژنی دانلود کنم ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ جدیدترین نسخه virtual box رو هم نصب کردم اما درست نشد که نشد تورو خدا یکی کمک کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alaghemand 82
سلام من میخام از نرم افزار جی موشن استفاده کنم اما وقتی میخام دیوایسی رو که دان کردم استارت کنم بار اول این ارور رو میده :
و بار دوم این ارور رو میده :
تورو خدا کمک کنید کلی حجم مصرف کردم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.