رفتن به مطلب
  • 0

مشکل در دیتابیس


amiro72

سوال

سلام اقا من یه مشکلی دارم  سورس رو گذاشتم ببینید  توی ماژول اخر که متن رو از دیتابیس میریزه تو لیبل این همش متن فیلد اول رو میاره فقط

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام

چرا سورس میذارید هموطن؟

کدهاتون رو قرار بدید و اگه کسی از دوستان درخواست سورس کرد برای راهنمایی ، بعد...

این قسمت رو میگید...

cur2=ggg.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tarfand")
'	For i=0 To cur2.RowCount-1
		cur2.Position=0
	
''		cur2 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tarfand")
'			For i=0 To cur2.RowCount-1
'			cur2.Position =i
                     ll.Text = cur2.GetString("matn")   
'		Next

شما توی این خط، باید ای دی بدید هموطن

cur2=ggg.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tarfand WHERE id = 5")

این مثلا متن رکورد 5 رو میاره براتون...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

چرا سورس میذارید هموطن؟

کدهاتون رو قرار بدید و اگه کسی از دوستان درخواست سورس کرد برای راهنمایی ، بعد...

این قسمت رو میگید...

cur2=ggg.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tarfand")
'	For i=0 To cur2.RowCount-1
		cur2.Position=0
	
''		cur2 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tarfand")
'			For i=0 To cur2.RowCount-1
'			cur2.Position =i
                     ll.Text = cur2.GetString("matn")   
'		Next

شما توی این خط، باید ای دی بدید هموطن

cur2=ggg.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tarfand WHERE id = 5")

این مثلا متن رکورد 5 رو میاره براتون...

 

 

 

 

سلام ممنون از راهنماییتون نه سورس تست بود گفتم مستقیم بزارم راحت باشه 

 

حالا اگه من بخام از اون لیست ویو  رو هر عنوانی که کلیک میشه متن مورد نظر همون عنوان در دیتابیس بیاد چجوری میشه ؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما باید ای دی اون ردیف رو به عنوان value به لیست ویو بدید

یه متغیر در ساب پراسس گلوبال درست میکنید و موفع کلیک، مقدار value رو میریزید داخل اون متغیر

در قمست متن، فقط میاین و به شکل زیر کوئری میدید...

cur2=ggg.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tarfand WHERE id ="&main.moteghaiier)

main.moteghaiier نام متغیر شما در اکتیویتی اولیه تون یا main هستش(همونی که مقدار توشه...)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما باید ای دی اون ردیف رو به عنوان value به لیست ویو بدید

یه متغیر در ساب پراسس گلوبال درست میکنید و موفع کلیک، مقدار value رو میریزید داخل اون متغیر

در قمست متن، فقط میاین و به شکل زیر کوئری میدید...

cur2=ggg.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tarfand WHERE id ="&main.moteghaiier)

main.moteghaiier نام متغیر شما در اکتیویتی اولیه تون یا main هستش(همونی که مقدار توشه...)

 

 

انجام دادم ولی یه اروری میده  

امکانش براتون هست همون سورس رو  کدهاش رو بنویسید  بزارید ببینم ؟؟ ممنون میشم 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...