sajad325 76 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ سلام چطوری میتونم از کدهای ussd در b4a استفاده کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ جست و جوی بالای انجمن برای همینکاره لطفا اول سرچ کنید اینجاروهم ببینید تاپیک مربوطه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ جست و جوی بالای انجمن برای همینکاره لطفا اول سرچ کنید اینجاروهم ببینید تاپیک مربوطه سلام Dim p as phoneCalls StartActivity(p.call(*140*11#)) چرا هنگام اجرا مربع رو نشون نمیده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ لطفا کمک کنید ؟ این # کار نمیکنه یعنی اگه *140*11# بزنم # حساب نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ سوالی که کسی جوابم رو نداد ولی خودم پاسخش رو میدم Dim call As PhoneCalls StartActivity(call.Call("*shomare"&"%23")) ---------------------------------------------- dim p as PhoneCalls StartActivity(p.Call("*140*11" & "%23")) ------------------------------------------------ با استفاده از کتابخونه ي phone اين کارو باید کرد متغيير از نوع phonecalls تعريف می کنم و براي # هم بايد از 23% استفاده کنم همین ولی کسی جوابم رو نداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ عزیزم شما اگر جست و جو میکردید به جوابتون میرسیدید : http://answercenter.ir/topic/6141-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%82%DB%8C%D9%85-%DA%A9%D8%AF-%D9%87%D8%A7%DB%8C-ussd/ موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajad325 76
سلام چطوری میتونم از کدهای ussd در b4a استفاده کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.