dostmobile 329 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان من یه دیتابیس انلاین دارم و برنامم آنلاینه(محض اطلاع) اینم طرح یه ایتم ساختم و با مولتی پنل لودش کردم حالا روی باتن کلیک میکنم و مینویسم چکباکس 1 تیک بخوره اما رو هر باتن ک میزنم فقط چکباکس ایتم اول تیک میخوره میخوام اگر رو ایتم دوم کلیک شد فقط چکباکس ایتم دوم تیک بخوره و ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ اینقد کار کردم تا جواب درست رو بدست اوردم کد رو میزارم شاید بعضیا لازم داشته باشن توضیحاتشم نوشتم جلوی هر کد مرسی از ایمان عزیز Dim imc As Panel imc =Sender For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive 'tamame view haye activity ro migirim' If v Is CheckBox Then 'migim toye panel ha checkbox ro bgir' Dim b As CheckBox = v If b.Tag = imc.Tag Then 'imc tag mishe id gerefte shode az database baraye checkbbox migim vaghti click anjam shod barabar in shomare bod kare zir ro anjam bede' If b.Checked = True Then ToastMessageShow("تیک خورده خخخخ",False) End If End If End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ دوستان تیک چک باکس رو برابر کردم با یه فیلد تو دیتابیسم(آنلاین) که مقدار True و False داره و نمونه شد این تصویر عملکرد باتن اینه که فایل رو دانلود میکنه حالا میخوام فقط چک کنه اگه چک باکس مقدارش true باشه اول یه پیغام بده و بعد دانلود کنه و اگر False بود مستقیم دانلود کنه یه نکته رو بگم یه بار تگ باتن رو گرفتم و بر اون اساس دانلود میکنم ممنون میم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ دوستان اگه کسی اطلاع داره بگه سه الی 4 روزه درگیر همینم کد جناب ارتا رو هم دیدم اما با چیزی که میخواستم مطابقت نداشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ سلام یک سوال ؟؟ چک باکس رو دستی تغییر میدید یا به نسبت فایل مقدار میگیره ؟ مثلا فایل دانلود شده باشه تیک میخوره و اگه هم که نه تیک نمیخوره ؟ یعنی قرار نیست دستی خود چک باکس رو تغییر بدید درسته ؟ اگه که منظورتون به این شکل هستش که فک کنم طبق سورسی که بنده قرار دادم باید بتونید انجامش بدید یعنی توی رویداد کلیک بیایید اشیا رو بگیرید و چک کنید چک باکس هستش و طبق مقدارش بیاد کار رو انجام بده اما اگه میخوایید رویداد مربوط به چک باگس رو هم استفاده کنید باید رویداد CheckedChange رو تعریف کنید و بعد یک متغییر چک باکس داخل رویداد تعریف کنید و اونجا تغییر چک باکس رو کنترل کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ خیر چک باکس هیچ تغییری نمیکنه و برای مشخص کردن نوع فایل هاگزاشتم مثلا رایگانها تیک نداره و اونایی که تیک داره پولیه کد دانلود رو نوشتم و کل پروژه تمامه کد شمارو نگاه کردم و متوجه روش کدهاتون نشدم اگه ممکنه یه اصلاح کنید یا توضیحی در موردش بدین ممنون میشم اخه چون قبلا تگ باتن رو گرفتم برابر لینک دانلود قرار دادم 4 روزه درگیر همینم اگه محبت کنید یه راهنمایی بکنید فقط پیغام رو بده و قابلیت تیک رو بگه true یا false چون دیتابیسم آنلاینه ی کم کدها زیاد شدن و نمیتونم کاریش کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ http://answercenter.ir/topic/5152-%D9%85%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C-%D9%BE%D9%86%D9%84-%D9%88-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%86/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dostmobile 329
سلام دوستان من یه دیتابیس انلاین دارم و برنامم آنلاینه(محض اطلاع)
اینم طرح
یه ایتم ساختم و با مولتی پنل لودش کردم
حالا روی باتن کلیک میکنم و مینویسم چکباکس 1 تیک بخوره اما رو هر باتن ک میزنم فقط چکباکس ایتم اول تیک میخوره
میخوام اگر رو ایتم دوم کلیک شد فقط چکباکس ایتم دوم تیک بخوره و ...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.