hesammm 0 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ سلام... من میخواستم با یه فرم بسازم که کاربر اطلاعاتش( شماره کارت،رمز دوم و..) رو وارد کنه و اقدام به خرید شارژ کنه... اگر کسی تو این زمینه برنامه ای ساخته ممنون میشم کمک کنه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ به انجمن خوش اومدین دوست عزیز پیشنهاد میکنم این موضوع رو مطالعه کنید ! http://answercenter.ir/topic/1932-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-ussd-%D8%A8%D8%A7-edittext/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ شما بیاید چند ایدیت تکست بزارید و تکس های ایدیت تکس رو باید بزارید بعد از * که تو Ussd قرار داده اید بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hesammm 0 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ عالی بودند.. ولی من میخوام از چند تا ادیت تکست استفاده کنم و وقتی هم که اینکار رو کردم و خروجی گرفتم برنامه ارور میداد... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hesammm 0
سلام...
من میخواستم با یه فرم بسازم که کاربر اطلاعاتش( شماره کارت،رمز دوم و..) رو وارد کنه و اقدام به خرید شارژ کنه...
اگر کسی تو این زمینه برنامه ای ساخته ممنون میشم کمک کنه...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.