sajad325 76 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ سلام من میخواهم چندتا باتن بزار و یک اکتویتی دیگه از این باتنون ها یک لیست علاقه مندی درست کنم و بعد هرکی این دکمه ها رو نگهداشت به مدت چند ثانیه (همون خاصیت long Click ) کپی بشه داخل اکتیوتی علاقه مندی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ خب با دکمه ک میشه مثه لیست ویو با دیتابیس انجام بدید البته اینو بگم که ب جای کد لیست ویو از باتن استفاده کنید و لیبل رو برابر با تکست باتن توی دیتابیس کنید و برای باتن اصلی که با حلفه فور نسبت به رکورد های دیتابیس کمو زیاد میشه میتوند رویداد لانگ پرس رو بزارین و بعد از طریق کوئری اپدیت مقدار فیلد مثلا alaqe رو یک کنه و بعد اکتیویتی دوم لازم نیست میتونید همه لایوت هارو ریمور کنید و دوباره با همون کد فراخوانی قبلی باتن هارو فراخوانی کنید با تفاوت اینکه توی قسمت کوئری فراخوانی شرط where alaqhe =1 رو اضافه کنید ! موفق باشین + هووف چقد غلط املایی داشت خخخ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ خب با دکمه ک میشه مثه لیست ویو با دیتابیس انجام بدید البته اینو بگم که ب جای کد لیست ویو از باتن استفاده کنید و لیبل رو بابر با تکست باتن توی دیتابیس کنید و برای بات اصلی که با حلفه فور نسبت به رکورد های دیتابیس کمو زیاد میشه میتوند رویداد لانگ پرس رو بزارین و بعد از طریق کوئری اپدیت مقدار فیل مثلا alaqe رو یک کنه و بعد اکتیویتی دوم لازم نیست میتونید همه لایوت هارو ریمور کنید و دوباره با همون کد فرواخوانی قبلی بالتن هارو فرواخوانی کنید با تفاوت اینکه توی قسمت کوئری فرواخوانی شرط where alaqhe =1 رو اضافه کنید ! موفق باشین نمی خواهم با دیتابیس باشه چون دیتابیس بلد نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ نمی خواهم با دیتابیس باشه چون دیتابیس بلد نیستم خیلی راحته اگه بخواین به انصورت ادامه بدین مطمئن باشین پیشرفت نمیکنن حتی اگ یکبار هم شده امتحانش کنید ! آموزش هاشم از افلاین تا آنلاین گرفته توی انجمنه البته این ی پیشنهاد بود دوست عزیز ضمنن بدون دیتابیس هم فکر نکنم صورت بگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ خیلی راحته اگه بخواین به انصورت ادامه بدین مطمئن باشین پیشرفت نمیکنن حتی اگ یکبار هم شده امتحانش کنید ! آموزش هاشم از افلاین تا آنلاین گرفته توی انجمنه البته این ی پیشنهاد بود دوست عزیز ضمنن بدون دیتابیس هم فکر نکنم صورت بگیره میشه یک سورسی یا فیلم آموزشی لنک بهم بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ نمی خواهم با دیتابیس باشه چون دیتابیس بلد نیستم امروز یا با دیتابیس انجامش بده یا واسه همیشه برنامه نویسی رو بذار کنار تصمیم با خودته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ میشه یک سورسی یا فیلم آموزشی لنک بهم بدی http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments§ion=store&do=item&id=17 http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments§ion=store&do=item&id=23 http://answercenter.ir/topic/4131-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-%D9%88-%DA%AF%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86-%D8%A2%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%84-%D9%88%DB%8C/ http://answercenter.ir/topic/87-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-%D9%88-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A2%D9%86-%D8%A8%D8%A7-b4a/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments§ion=store&do=item&id=17 http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments§ion=store&do=item&id=23 http://answercenter.ir/topic/4131-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-%D9%88-%DA%AF%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86-%D8%A2%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%84-%D9%88%DB%8C/ http://answercenter.ir/topic/87-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-%D9%88-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A2%D9%86-%D8%A8%D8%A7-b4a/ یعنی میشه از یک imageView و یا Button کپی کرد توی یک اکتیوتی دیگه ------ من نمی خواهم کتاب درست کنم میخواهم یک برنامه کاربردی درست کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ یعنی میشه از یک imageView و یا Button کپی کرد توی یک اکتیوتی دیگه ------ من نمی خواهم کتاب درست کنم میخواهم یک برنامه کاربردی درست کنم منظورتونو دقیق نمیفهمم اگ میشه واضحتر اگ منظورتون اینه دکمه هایی که ب علاقه مندی رفته رو تو یه صفحه دیگ اورد ( اره میشه ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ منظورتونو دقیق نمیفهمم اگ میشه واضحتر اگ منظورتون اینه دکمه هایی که ب علاقه مندی رفته رو تو یه صفحه دیگ اورد ( اره میشه ) میخواهم یک shortcut یا یک کپی از button که دارم داخل یک اکتیوتی دیگه کپی کنم بدون دیتابیس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ خوب همون لیوت رو اکتیویتی دیگت کپی کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ خوب همون لیوت رو اکتیویتی دیگت کپی کن خوب میخواهم به انتخاب کاربر باشه نه خودم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ میتونی اینکارو کنی ابتدا یک متغیر اینت معرفی میکنی داخل Sub Process_Globals dim ad as int بعد داخل Button_Click یا Button_LongClick(به دلخواه خودت) برای همه باتن هات یک عدد قرار میدی به این شکل ad=1 startactivity("هر اکتیویتی که میخوای") حالا تو اکتیویتی بعدیت میای و اول لیوت قبلیتو لود میکنی و بعد اینجوری شرط میزاری if main.ad = 1 then Button1.Visible=True Button2.Visible=True else Button1.Visible=false Button2.Visible=false endif لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ اشکال نداره میشه با همون دیتابیس توضیح بدید چیکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ اشکال نداره میشه با همون دیتابیس توضیح بدید چیکار کنم سلام کافیه کار با پایگاه داده رو یاد بگیرید ، اون موقع به راحتی میتونید پیادش کنید توی انجمن هم اموزش و تاپیک پشتیبانی زیادی در این رالبطه هستش. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ سلام کافیه کار با پایگاه داده رو یاد بگیرید ، اون موقع به راحتی میتونید پیادش کنید توی انجمن هم اموزش و تاپیک پشتیبانی زیادی در این رالبطه هستش. یاد گیرفتم همین امروز صبح ولی الان نمی دونم چطوری پیاده سازیش کنم الان عملیات اضافه کردن - ویرایش - حذف کردن - دستور where همون شرطی - Like و Select و کد نویسش در B4A لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ عزیز با کوئری اپدیت توی ساب لانگ کلیک برای باتن فیل fav مثلا توی دیتابیس رو از صفر به یک تغیر بده توی اکتیویتی بعدی لیست باتن هارو با دستور where fav =1 فراخوانی کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ عزیز با کوئری اپدیت توی ساب لانگ کلیک برای باتن فیل fav مثلا توی دیتابیس رو از صفر به یک تغیر بده توی اکتیویتی بعدی لیست باتن هارو با دستور where fav =1 فراخوانی کن یعنی یک نوع متغییر text در دیتابیس با نام 0 = fav درست کنم بعدش برای هر باتن بایم در خاصیت long کلیکش بزارم fav = 1 بعدشم addListView بزنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ بله اما تکست نه از نوع اینتجر دیفالت رو هم بزارید روی صفر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajad325 76
سلام من میخواهم چندتا باتن بزار و یک اکتویتی دیگه از این باتنون ها یک لیست علاقه مندی درست کنم و بعد هرکی این دکمه ها رو نگهداشت به مدت چند ثانیه (همون خاصیت long Click ) کپی بشه داخل اکتیوتی علاقه مندی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
18 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.