reza2001 587 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ سلامی مجدد خدمت دوستان گل ، بالاخره بعد از چند ماه به انجمن سر زدم این برنامه جدیدم با عنوان " لباهنگ " https://cafebazaar.ir/app/ir.topideapg.lipsing/?l=fa اینم چند تا تصویر از محیط برنامه : و البته پوش اختصاصی هم براش گذاشتم : راستی برنامه به همین شکل برای سری دوم مسابقه خنداننده برتر هم آماده انتشار هست به محض شروع مسابقه منتشر میشه منتظر نظرات و 5 ستاره هانون هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ خیلی خوبه موفق باشین اینو یادم رفت بگم ک حتما براش تبلیغ میکنید ایده و گرافیکتون خیلی خوبه ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ ممنون ، سعی می کنم تبلیغات هم کنم اما امیدوارم مثل اپلیکیشن دیگر من " خنداننده برتر 1 " با ورود به تازه های برگزیده جایگاه خودش رو بدست بیاره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ مگه پوش زدن توی بازار ممنوع نیس ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ عالیه 20 ققط رو گرافیک یکمی بیشتر کار کن سعی کن محیطشو بیشتر خندوانه ای کنی فقط یه سوال: منظور از پوش اختصاصی چیه؟؟؟ با هاست شخصی؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.