حاج حسین 2,098 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ با سلام دوستان یه نمونه ui دانلود کردم ولی با فتوشاپ باز نمیشه پسوندش " .sketch " شما میدونید با چه برنامه ای باز میشه فایل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ با سلام دوستان یه نمونه ui دانلود کردم ولی با فتوشاپ باز نمیشه پسوندش " .sketch " شما میدونید با چه برنامه ای باز میشه فایل سلام استاد بیات، اسکچ ی برنامه طراحیِ تا جایی ک یادمه فقد برا مک منتشر شده بود حالا الانو نمیدونم چون قبلن تو یکی از همین سایتایی ک کیت میگرفتم تیترشو توضیحاتش برا سیستم مک بود بازم شاید برا ویندوزش اومده باشه این لینک سایتش https://www.sketchapp.com لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ استاد کجا بوده. استاد کجا ما کجا چندتا سایت دیدم ولی هیچکدوم بصورت آنلاین این فرمت رو پشتیبانی نمیکرد البته عکس های کیت ui هست از همون درست میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ استاد کجا بوده. استاد کجا ما کجا چندتا سایت دیدم ولی هیچکدوم بصورت آنلاین این فرمت رو پشتیبانی نمیکرد البته عکس های کیت ui هست از همون درست میکنم اره خیلی بعیده غیر مک بشه اجراشون کرد، تو کیت معمولن psd ایش هم میزارن، ینی تو اون کیتی ک گرفتین فایل لایه بازش نبود؟ فقد اسکچ داشت؟ با عکساش خیلی خوب از اب درنمیادا باحالیش ب لایه بازیشه! فک کنم بشه فرمتشو تبدیل کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ یه برنامه هست اسمش google sketch هست.یه تست بزن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ به نظرم فتوشاپ هم برای طراحی ui مناسب نیست چون رزولیشن داره برای سند کیفیت میاد پایین برای خروجی های مختلف illustrator استفاده میکنم و یه منبع خوب هم داره برای فایل های وکتور که همونطور ک میدونید بدون افت کیفیت هستش http://freepik.com لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.