reza71 32 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ دوستان این دو سایت برای تبلیغات کلیکی هستند که قیمت هر کلیکشون از عدد بیشتره اگه بشه بقل عدد از اینم استفاده کنیم عالیه من که نتونستم تو بیسیک ازشون استفاده کنم لطفا دوستانی که میتونن راه استفاده شو در اخطیار بقیه بزارن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ حالا کو سایتا؟!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ برای b4a ندارند کتابخونه اصلا دوما این سایت ها تبلیغات زیادی برای موبایل ندارند و اگه داشته باشند تکراری که باعث کم کلیک شدن میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza71 32 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ اگر بشه یجوری تبلیغ بنرسایتشونشون رو تو برنامه بزاریم عالی میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ بازار به جز عدد چیزی رو قبول نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ کتابخونه دارن فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ اگرم کتابخونش نباشه با وب ویو فک کنم بتونی با اسکریپت نویسی کوچیک میکنی میزاری پایین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ وقتی بازار تبلیغ جز عدد قبول نمیکنه و اپ استور های دیگه هم بیشترشون برا خودشون پلتفرم تبلیغ دارن این سایتا برای گوشیا به درد نمیخوره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza71 32 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ اگرم کتابخونش نباشه با وب ویو فک کنم بتونی با اسکریپت نویسی کوچیک میکنی میزاری پایین اگه میتونی انجامش بدی بده و در اختیار بقیم بزار کدشو...تبلیغ بنری سایتش کلیکی حدود 100 تومن حساب میشه.. در رابطه با بازارم اگه این تبلیغ رو تو اپدیت برنامه اضافه کنید متوجه نمیشه بازار بعدشم بازار جدیدا خیلی از تبلیغات مثل ادپلی مشکلی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اگرم کتابخونش نباشه با وب ویو فک کنم بتونی با اسکریپت نویسی کوچیک میکنی میزاری پایین برادر فارسی میگمکتابخونه اش هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ برادر فارسی میگم کتابخونه اش هست شما برای b4a رو دارید؟ اگر آره بزارید تا بقیه هم استفاده کنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اجازه ندارم و صاحبش هم راضی نیست فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ برادر فارسی میگم کتابخونه اش هست عزیزم من واس این سایتها ک نگفتم من با تمام سایت های تبلیغات کلیکی هستم ک چنین کتابخونه ای رو ندارن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اجازه ندارم و صاحبش هم راضی نیست فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk صاحبش کیه ؟ میتونید اسمشو بگید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza71 32 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۵ یکی کتابخونه کلیک یاب رو بسازه بزاره برا فروش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alivoll 17 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۵ ولی به نظر من عدد خوبه چون سایت های دیگه بازدید کننده و تبلیغ دهنده کم دارن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۵ بازار کلیک یاب قبول میکنه برا بیسیک هم هست نمونه کدهاش من سمپلشو دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza71 32 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۵ بازار کلیک یاب قبول میکنه برا بیسیک هم هست نمونه کدهاش من سمپلشو دارم خوب بده مام استفاده کنیم لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza71 32 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ ذوستان کلیک یاب کتابخونه بیسیک رو ساخته هرکسی تونس یه سمپل قرار بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.