akavehb 4 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ سلام به همه دوستان و اساتید گرامی من دو تا برنامه توی بازار گذاشتم که یکی دمو و رایگانه و دومی نسخه کامل و پولی به اسم آموزش برنامه نویسی البته آموزش برنامه نویسی در نرم افزار اکسل هست و نتیجه 20 سال تجربه کاری من با این برنامه است لطفاً نظرتون رو در مورد برنامه و قیمتش بگید لینک دانلود از بازار البته برنامه رو توی کندو، ایران اپس و مایکت هم گذاشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ سلام جالب کار کردید گرافیک و رابط کاربری نه قوی هست و نه خیلی ضعیف کلا نمیدونم چرا نظر خاصی نمیتونم روش بدم و بی تفاوت باشم بهتون 16 میدم موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ سلام اولین نکته ای ک به ذهنم رسید این بود که وقتی برنامتون رو دیدم کم کم داشت خوابم میگرفت به نظرم رنگ بندی رو عوض کنید! و اینکه توضیحاتتون توی بازار زیاد خوب نیست و کاربر رو جذب نمیکنه موفق باشین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
akavehb 4 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ ممنون از نظری که دادید در مورد رنگ، میخواستم با رنگ برنامه اکسل هماهنگ باشه ولی به هر حال از نظرتون ممنون سعی میکنم روش کار کنم البته در نسخه کامل امکان تغییر سایز قلم رو هم اضافه کردم که در نسخه دمو نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ پس زمینه جالبی نداره برای یه برنامه آموزشی گرافیکت یکم بهتر بشه بهتر میشه یکم جلوه بده کارت سایه و نور و زنگ بندی باتن ها و همگام سازی رنگ کل بدنه ی برنامه قسمتی که کد رو قرار دادی سعی کن یه تصویری قرار بدی که کد هارو رنگی نشون بده ( مثل بیسیک که وقتی یه کدو کامنت میکنی خاکستری میشه و یا ساب رو سیز میکنه ) اینطوری شاید یکم درک خوندن کد بره بالا(محدوده های جدا از هم) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ سلام من هم دقیقا نظر آقای ایزدی رو دارم. نمره من 17 پیروز باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ سلام ایدت خوبه فقط رنگشو تغغیر بدید زیاد جالب به نظر نمیاد درکل خوبه Good Luck لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
samyar0443 0 ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام برادر سورس برنامه رو میفروشین؟ درصورت فروش قیمت رو به 09142737020 ارسال کنید. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ رنگ بندی برنامه بنظرم جالب نیس همچنین پولی فکر نکنم کسی بخره ها 16 میدم موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali6528 2 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ 20 سال تجربه کاری من با چند ماه تجربه بهتر از شما برنامه می زنم :دی گرافیکش بده ایده هم بده درکل 5 می دم اینم نمی دونم چرا دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
akavehb 4 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۵ در در 1395/06/21, 13:50:44، ali6528 گفته است : 20 سال تجربه کاری من با چند ماه تجربه بهتر از شما برنامه می زنم :دی گرافیکش بده ایده هم بده درکل 5 می دم اینم نمی دونم چرا دادم دوست عزیز از نظری که دادی ممنونم منظور من از 20 سال تجربه، تجربه برنامه نویسی نبود. من توی برنامه نویسی تازه کار هستم. ولی باز هم بابت اینکه وقت گذاشتید و برنامه رو نگاه کردید ازتون ممنونم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.