ctrain 38 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ سلام. چطور یه تایمر بلند مدت (مثلا 60 روز) اونم بصورت معکوس بنویسم؟ سرچ کردم ولی همه به دقیقه و ثانیه بود. باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ سلام. چطور یه تایمر بلند مدت (مثلا 60 روز) اونم بصورت معکوس بنویسم؟ سرچ کردم ولی همه به دقیقه و ثانیه بود. باتشکر خب عزیز روز روز رو بیستو چهار و بعد در شصت و بعد بازم در شصت روز ضرب کنید به دقیقه محاسبه میشه ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ctrain 38 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ مرسی بله اینم حرفیه! هنگی یا کم سرعتی تو برنامه بوجود نخواهد اومد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ مرسی بله اینم حرفیه! هنگی یا کم سرعتی تو برنامه بوجود نخواهد اومد؟ نه فرق نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ctrain 38
سلام.
چطور یه تایمر بلند مدت (مثلا 60 روز) اونم بصورت معکوس بنویسم؟ سرچ کردم ولی همه به دقیقه و ثانیه بود. باتشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.