arastooms 1,046 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ سلام به عزیزان و اساتید بزرگ گوار انجمن قصد دارم تمرین کنم برای پوش نوتیفیکیشن شخصی هیچ اطلاعاتی هم در باره هاست و دامنه ندارماگر عزیزی هست که هاست و دامنه رایگان که به درد تمرین و کار 5 یا 6 ماهه میخوره معرقی کنید ممنون میشممرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ سلام ، در صورتی که در حال راه اندازی پوش نوتیفیکیشن GCM هستید ، یک هاست رایگان هم کافی هست برای تمرین.ون که هاست صرفا وظیفه نگه داشتن فایل های php رو داره و فشار بر روی گوگل هست. اما در غیر این صورت اصلا هاست رایگان رو پیشنهاد نمی کنم ، وارد سایت پارس پک بشید و از قسمت هاست ابری ، یک پنل سفارشی سفارش بدید. خودتون می تونید موارد مختلف مثل فضا و ... رو تغییر بدید. بعد هم اگر دوست داشتید می تونید همون هاست رو ارتقا بدید : https://parspack.com/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ هاست رایگان هیچ تضمینی برای زنده موندنش حتی ی هفته وجور نداره چ برسه پج شیش ماه ولی خب اگ برای پوش هست من پیشنهاد مینم یه هاست لینوکس 200 مگابایتی از میهن وب هاست بخرید اگرم نه ک هاست دهی رایگان زیاد هست سرچ کنید free hosting یا همین هاست رایگان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام به عزیزان و اساتید بزرگ گوار انجمن
قصد دارم تمرین کنم برای پوش نوتیفیکیشن شخصی
هیچ اطلاعاتی هم در باره هاست و دامنه ندارم
اگر عزیزی هست که هاست و دامنه رایگان که به درد تمرین و کار 5 یا 6 ماهه میخوره معرقی کنید ممنون میشم
مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.