arastooms 1,046 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان این برنامه هایی که بعد از نصب بلافاصله آیکنشون ساخته میشه و نیازی نیست بریم تو اپلیکیشن ها با چه متودی میشه تو بیسیک پیاده کردممنون میشم راهنمایی بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ خدایش ارسطو هر جور دارم فکر میکنم نمیتونم اینجوری عنوان تاپبک بدم منظورت اینه دیگه کتابخانه MShortcut 1.0 جهت ساخت شورتکات (Shortcut) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ چ جالب.میش بیشتر توضیح بدید.من تا حالا ندیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ چ جالب.میش بیشتر توضیح بدید.من تا حالا ندیدم هیچی دیگه شما بعد از نصب هر نرم افزار میاید میرید در قسمت اپلیکیشن ها و با نگه داشتن دستتون رو آیکن برنامه اون رو میکشید و منتقل میکنید به دسکتاپ گوشی ولی بعضی از برنامه ها خیلی جالبه وقتی نصب میکنی یه تست مسیج میاد مینویسه " آیکن برنامه با موفقیت ساخته شد " بعد میای میبینی اومد تو صفحه گوشی اولین صفحه ای که جای خالی داره خیلی شیک و مجلسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kavirpardaz 14 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ تو گوشی من که همه برنامه ها همین اتفاق براشون می افته.. فک کنم مربوط به نسخه اندروید باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alivoll 17 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ خیلی جالبه تا حالا این جور چیزی ندیده بودم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۵ خدایش ارسطو هر جور دارم فکر میکنم نمیتونم اینجوری عنوان تاپبک بدم منظورت اینه دیگه کتابخانه MShortcut 1.0 جهت ساخت شورتکات (Shortcut) عالی عالی عالی خودشه مرسی حسین جان ( استاد بیات عزیز) واقعا ممنون هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام دوستان این برنامه هایی که بعد از نصب بلافاصله آیکنشون ساخته میشه و نیازی نیست بریم تو اپلیکیشن ها با چه متودی میشه تو بیسیک پیاده کرد
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.