رفتن به مطلب
  • 0

ایجاد دکمه لایک برای برنامه پیامکی


mahdig502

سوال

سلام خدمت دوستان و اساتید 

من سورس برنامه پیامکی ماه رمضان را گرفتم و میخوام بهش فابلیت لایک کردن پیام هارا هم بدهم 

این عکس دیتابیسم:

mb9_1.jpg

 

که در اینجا چهار اکتیویتی ساختم و در هر اکتیویتی اس ام اس های مربوطه را لود کردم 

حالا ایا باید برای هر قسمت از اس ام اس ها یک قسمت fav بیارم؟

یا باید برای هر قسمت از اس ام اس ها یک دیتابیس بسازم و فاو بیارم

 

حالا چجوری لایک واس هر پیام بزارم؟اگه میش ی سرس کوچیکم بزارید 

من گشتم توی انجمن ولی اون کدها برای لیست ویو اکثرا بودن

 

اگه سرسم ندادین حداقل یه راهنمایی کنید که چکار کنم :DD:  :53:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

خب به تیبل اس ام اس هات  یک فیلد دیگه اضافه کن با نام لایک و علاقه وقتی کاربرا روش کلیک کردن بیاد فیلد بخونه بعد یک واحد افزایش پیدا کنه lilke=like+1 و در دیتابیس ذخیره بشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب به تیبل اس ام اس هات  یک فیلد دیگه اضافه کن با نام لایک و علاقه وقتی کاربرا روش کلیک کردن بیاد فیلد بخونه بعد یک واحد افزایش پیدا کنه lilke=like+1 و در دیتابیس ذخیره بشه

برنامه پیامکی افلاینه ن انلاین

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برنامه پیامکی افلاینه ن انلاین

افلاین نمیشه لایک زد فقط میتونی به علاقه مندی اضافش کنی ینی چیزی مثل پسندیدم و نپسندیدم دگ نمیشه امار بالاببری

 

واس اونم همون لایک بزار و 0 وارد کن اگه 0 بود ینی لایک نشده و اگه روش کلیک کرد تبدیل بشه به 1 ینی پسندیده بازم کلیک کرد به 0 و همین طور...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید حرف شما اینه ؟

بیام و در کلیک باتن پسند این را بنویسم:

Cursor1.Position = Position


Dim check As Int
     check = Cursor1.GetString("f")
     
     If check = 0 Then
   
     
         sql1.ExecNonQuery("UPDATE por SET f = 1 WHERE id = "&Cursor1.GetInt("id"))
sql1.IsInitialized
    Cursor1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM por")
         ToastMessageShow("به علاقه مندی ها اضافه شد",False)


End If
و در اکتیویتی که مختص علاقه مندی هاست بیام و اینو بنویسم:
Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
Activity.LoadLayout("alaghe")
sql1.Initialize(File.DirInternal,"f.db",True)
Cursor1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM por WHERE f = 1")
For i = 0 To Cursor1.RowCount -1
Cursor1.Position = i

Next


End Sub

و در وقتی دوباره روی پسند کلیک شد 

     Dim check As Int
     check = Cursor1.GetString("f")
     
     If check = 1 Then


         sql1.ExecNonQuery("UPDATE por SET f = 0 WHERE id = "&Cursor1.GetInt("id"))
sql1.IsInitialized
    Cursor1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM por")
         ToastMessageShow("از علاقه مندی ها حذف شد",False)
     
         
    End If

خب دو تا مشکل دارم 

اول اینکه این کدها ک نوشتم برای علاقه مندی از طریق لیست ویو بود و من راه دیگ ایی بلد نیستم

دوم اینکه من میخوام عین لیبل و متنم بره توی علاقه مندی ن لیست ویو و ...

982_3.jpg

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Sub checkalaqe (payamakID As Int) As Boolean

	Dim cur As Cursor
	cur=sql1.ExecQuery2("SELECT*FROM tblsms WHERE ID = ?",Array As String(payamakID))
	cur.Position= 0
	If cur.GetString("alaghe") = 1 Then
		Return True
	Else
		Return False
	End If

End Sub

اول ساب بالا رو تعریف کن

بعد تو دکمه لایک کد زیرو بزار

Sub btnlike_Click
	Dim obj As View
	obj=Sender
	If checkalaqe(obj.Tag)= False Then
		sql1.ExecNonQuery2("UPDATE tblsms SET alaghe=1 WHERE ID = ?", Array As String(obj.Tag))
		obj.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"like - Copy.png"))
		ToastMessageShow("متن علاقه مندی اضافه بو",False)
	Else
		sql1.ExecNonQuery2("UPDATE tblsms SET alaghe=0 WHERE ID = ?", Array As String(obj.Tag))
		obj.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"like.png"))
		ToastMessageShow("از علاقه مندی حذف بو",False)
	End If
End Sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...