mahdig502 27 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام خدمت دوستان و اساتید من سورس برنامه پیامکی ماه رمضان را گرفتم و میخوام بهش فابلیت لایک کردن پیام هارا هم بدهم این عکس دیتابیسم: که در اینجا چهار اکتیویتی ساختم و در هر اکتیویتی اس ام اس های مربوطه را لود کردم حالا ایا باید برای هر قسمت از اس ام اس ها یک قسمت fav بیارم؟ یا باید برای هر قسمت از اس ام اس ها یک دیتابیس بسازم و فاو بیارم حالا چجوری لایک واس هر پیام بزارم؟اگه میش ی سرس کوچیکم بزارید من گشتم توی انجمن ولی اون کدها برای لیست ویو اکثرا بودن اگه سرسم ندادین حداقل یه راهنمایی کنید که چکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خب به تیبل اس ام اس هات یک فیلد دیگه اضافه کن با نام لایک و علاقه وقتی کاربرا روش کلیک کردن بیاد فیلد بخونه بعد یک واحد افزایش پیدا کنه lilke=like+1 و در دیتابیس ذخیره بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdig502 27 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خب به تیبل اس ام اس هات یک فیلد دیگه اضافه کن با نام لایک و علاقه وقتی کاربرا روش کلیک کردن بیاد فیلد بخونه بعد یک واحد افزایش پیدا کنه lilke=like+1 و در دیتابیس ذخیره بشه برنامه پیامکی افلاینه ن انلاین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ برنامه پیامکی افلاینه ن انلاین افلاین نمیشه لایک زد فقط میتونی به علاقه مندی اضافش کنی ینی چیزی مثل پسندیدم و نپسندیدم دگ نمیشه امار بالاببری واس اونم همون لایک بزار و 0 وارد کن اگه 0 بود ینی لایک نشده و اگه روش کلیک کرد تبدیل بشه به 1 ینی پسندیده بازم کلیک کرد به 0 و همین طور... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdig502 27 ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ ببینید حرف شما اینه ؟ بیام و در کلیک باتن پسند این را بنویسم: Cursor1.Position = Position Dim check As Int check = Cursor1.GetString("f") If check = 0 Then sql1.ExecNonQuery("UPDATE por SET f = 1 WHERE id = "&Cursor1.GetInt("id")) sql1.IsInitialized Cursor1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM por") ToastMessageShow("به علاقه مندی ها اضافه شد",False) End If و در اکتیویتی که مختص علاقه مندی هاست بیام و اینو بنویسم: Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("alaghe") sql1.Initialize(File.DirInternal,"f.db",True) Cursor1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM por WHERE f = 1") For i = 0 To Cursor1.RowCount -1 Cursor1.Position = i Next End Sub و در وقتی دوباره روی پسند کلیک شد Dim check As Int check = Cursor1.GetString("f") If check = 1 Then sql1.ExecNonQuery("UPDATE por SET f = 0 WHERE id = "&Cursor1.GetInt("id")) sql1.IsInitialized Cursor1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM por") ToastMessageShow("از علاقه مندی ها حذف شد",False) End If خب دو تا مشکل دارم اول اینکه این کدها ک نوشتم برای علاقه مندی از طریق لیست ویو بود و من راه دیگ ایی بلد نیستم دوم اینکه من میخوام عین لیبل و متنم بره توی علاقه مندی ن لیست ویو و ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdig502 27 ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ 12 سلعت گذشت یک کمکی میدین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ Sub checkalaqe (payamakID As Int) As Boolean Dim cur As Cursor cur=sql1.ExecQuery2("SELECT*FROM tblsms WHERE ID = ?",Array As String(payamakID)) cur.Position= 0 If cur.GetString("alaghe") = 1 Then Return True Else Return False End If End Sub اول ساب بالا رو تعریف کن بعد تو دکمه لایک کد زیرو بزار Sub btnlike_Click Dim obj As View obj=Sender If checkalaqe(obj.Tag)= False Then sql1.ExecNonQuery2("UPDATE tblsms SET alaghe=1 WHERE ID = ?", Array As String(obj.Tag)) obj.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"like - Copy.png")) ToastMessageShow("متن علاقه مندی اضافه بو",False) Else sql1.ExecNonQuery2("UPDATE tblsms SET alaghe=0 WHERE ID = ?", Array As String(obj.Tag)) obj.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"like.png")) ToastMessageShow("از علاقه مندی حذف بو",False) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdig502 27
سلام خدمت دوستان و اساتید
من سورس برنامه پیامکی ماه رمضان را گرفتم و میخوام بهش فابلیت لایک کردن پیام هارا هم بدهم
این عکس دیتابیسم:
که در اینجا چهار اکتیویتی ساختم و در هر اکتیویتی اس ام اس های مربوطه را لود کردم
حالا ایا باید برای هر قسمت از اس ام اس ها یک قسمت fav بیارم؟
یا باید برای هر قسمت از اس ام اس ها یک دیتابیس بسازم و فاو بیارم
حالا چجوری لایک واس هر پیام بزارم؟اگه میش ی سرس کوچیکم بزارید
من گشتم توی انجمن ولی اون کدها برای لیست ویو اکثرا بودن
اگه سرسم ندادین حداقل یه راهنمایی کنید که چکار کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.