Negan 1,300 ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام دوستان من میخوام به وصیله یک حلقه فور به متغیر b یک عدد رو اضافه کنم مثلا در هر 50 میلی ثانیه یک عدد به بی اضافه شه و وقتی بی به 100 رصید از حلقه خارج بشه دقیق نمیدونستم چطور با تایمر ترکیبش کنم اگ امکانش هست کدش رو برام بنویسی مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من گیج شدم منظورت اینه ؟ Sub Process_Globals Dim tim As Timer End Sub Sub Globals Dim b As Int End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) tim.Initialize("tim",50) tim.Enabled = True End Sub Sub tim_Tick b = b + 1 If b = 100 Then tim.Enabled = False End If End Sub خوب تو حلقه هم که مشخصه رنجش اینطوری For i = 0 To 100 Next شاید منظورت اینطوری باشه For i = 0 To b If i = 100 Then Exit End If Next دیگه نمی دونم چی میخوای لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اهان مرسی دقیقا همینو میخواستم اما فک میکردم باید از حلقه استفاده کنم مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Negan 1,300
سلام دوستان من میخوام به وصیله یک حلقه فور به متغیر b یک عدد رو اضافه کنم
مثلا در هر 50 میلی ثانیه یک عدد به بی اضافه شه و وقتی بی به 100 رصید از حلقه خارج بشه
دقیق نمیدونستم چطور با تایمر ترکیبش کنم اگ امکانش هست کدش رو برام بنویسی مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.