رفتن به مطلب
  • 0

تعریف کلیک bottun در دستورfor


mohammad3250

سوال

سلام من یک دستور for دارم خودش یه ساب جدا هستش میخوام دکمه از متغییر داخل اون for استفاده کنه میشه همچین چیزی ؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام من یک دستور for دارم خودش یه ساب جدا هستش میخوام دکمه از متغییر داخل اون for استفاده کنه میشه همچین چیزی ؟

منظورتون همون i پیشفرض ک میزاریم و میگیم for i=felan منظورتون اینه؟؟؟؟ درست متوجه نشدم ولی فک کنم بدونم منظورتون چیه، باید ی int تو گلوبال تعریف کنید و اونو برابر i توی حلقتون قرار بدین بعدش میتونین از اون int در هر جای دیگه استفاده کنین ک معادل همون i هست ولی از خود i نمیشه مستقیم تو جاهای دیگه استفاده کرد

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه فایل از اینترنت میگیرم داخل ساب jobdone در حلقه for میخوام یه مقداری ک گرفتم به دکمه نسبت بدم یک رشته هستش

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چرا ار تگ استفاده نمیکنی ؟!

راستش خواستم ولی نشد :fekr:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پس از همینی ک گفتم استفاده کنید فقد بجا int از string استفاده کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پس از همینی ک گفتم استفاده کنید فقد بجا int از string استفاده کنید

 

 اینم جواب نداد مخم نمیکشه دگه :wacko1:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 اینم جواب نداد مخم نمیکشه دگه :wacko1:

نمونه کد بزارین، تو تگ کد بزارین نیاز ب آپلود سورس نیس

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در گلبال 

 

dim price as string

Sub jobdone (job As HttpJob)
	
	If job.Success= True Then
	Dim list1() As String = Regex.Split ("<br>" , load.GetString)
	
		For i=0 To list1.Length-1
		
			Dim joda() As String = Regex.Split("#",list1(i))
			Dim p1 As Panel
			p1.Initialize("")
			sv.Panel.AddView(p1,0,size,100%X,100%Y)
			size=size+300dip
			p1.LoadLayout("temp")
			Lbltitle.Text = joda(1)
			Lbltitle.TextColor=Colors.Black
			lblfi.Text=joda(4)
			lblfi.TextColor=Colors.Red
			Lblgh.TextColor=Colors.Red
			price= joda(5)

		Next
		job.Release
	End If
	
	Return
End Sub

خب بعدش در باتن تعریف میکنی میاد فقط مقدار محصول اخر نشون میده

Sub btnbuy_Click
	ToastMessageShow(price,True)
End Sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...