mohammad3250 206 ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام من یک دستور for دارم خودش یه ساب جدا هستش میخوام دکمه از متغییر داخل اون for استفاده کنه میشه همچین چیزی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام من یک دستور for دارم خودش یه ساب جدا هستش میخوام دکمه از متغییر داخل اون for استفاده کنه میشه همچین چیزی ؟ منظورتون همون i پیشفرض ک میزاریم و میگیم for i=felan منظورتون اینه؟؟؟؟ درست متوجه نشدم ولی فک کنم بدونم منظورتون چیه، باید ی int تو گلوبال تعریف کنید و اونو برابر i توی حلقتون قرار بدین بعدش میتونین از اون int در هر جای دیگه استفاده کنین ک معادل همون i هست ولی از خود i نمیشه مستقیم تو جاهای دیگه استفاده کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ یه فایل از اینترنت میگیرم داخل ساب jobdone در حلقه for میخوام یه مقداری ک گرفتم به دکمه نسبت بدم یک رشته هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
smart 43 ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ چرا ار تگ استفاده نمیکنی ؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ چرا ار تگ استفاده نمیکنی ؟! راستش خواستم ولی نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ پس از همینی ک گفتم استفاده کنید فقد بجا int از string استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ پس از همینی ک گفتم استفاده کنید فقد بجا int از string استفاده کنید اینم جواب نداد مخم نمیکشه دگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اینم جواب نداد مخم نمیکشه دگه نمونه کد بزارین، تو تگ کد بزارین نیاز ب آپلود سورس نیس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ در گلبال dim price as string Sub jobdone (job As HttpJob) If job.Success= True Then Dim list1() As String = Regex.Split ("<br>" , load.GetString) For i=0 To list1.Length-1 Dim joda() As String = Regex.Split("#",list1(i)) Dim p1 As Panel p1.Initialize("") sv.Panel.AddView(p1,0,size,100%X,100%Y) size=size+300dip p1.LoadLayout("temp") Lbltitle.Text = joda(1) Lbltitle.TextColor=Colors.Black lblfi.Text=joda(4) lblfi.TextColor=Colors.Red Lblgh.TextColor=Colors.Red price= joda(5) Next job.Release End If Return End Sub خب بعدش در باتن تعریف میکنی میاد فقط مقدار محصول اخر نشون میده Sub btnbuy_Click ToastMessageShow(price,True) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammad3250 206
سلام من یک دستور for دارم خودش یه ساب جدا هستش میخوام دکمه از متغییر داخل اون for استفاده کنه میشه همچین چیزی ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.