haspic123 34 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دوستان در این کد uses-sdk androidminSdkVersion=4 androidtargetSdkVersion=14 می خوام برنامه روی اندروید ۲ تا اندروید ۵ اجرا بشه باید کدوم رو بیشتر کنم و کدامشون رو کمتر ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asheune 70 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان .من برنامه ای دارم که روی اندروید 5 به بالا اجرا نمیشه . target توی منیفست هم 21 هست. برنامه هم با 21 کامپایل کردم .یعنی مشکل از اونه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان .من برنامه ای دارم که روی اندروید 5 به بالا اجرا نمیشه . target توی منیفست هم 21 هست. برنامه هم با 21 کامپایل کردم .یعنی مشکل از اونه ؟ سلام. نه ربطی به اون نداره. باید بررسی کنید که چه اتفاقی میفته و چه خطایی میده؟ مثلا لاگ رو چک کنید. حداکثر نسخه اندروید با MaxSDK تعیین میشه نه targetVersion... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asheune 70 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۵ سلام. نه ربطی به اون نداره. باید بررسی کنید که چه اتفاقی میفته و چه خطایی میده؟ مثلا لاگ رو چک کنید. حداکثر نسخه اندروید با MaxSDK تعیین میشه نه targetVersion... خب برنامه من از وب ویو استفاده میکنه بعد وقتی میخوام یه چیزی رو ارسال کنم با وب ویوو به سایت دکمه عمل نمیکنه .یعنی فقط واسه اندروید 5 به بالا عمل نمیکنه .چیکارش کنم حالا ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۵ بعضی از امکانات روی نسخه های مختلف اندروید عمل میکنند یا عمل نمیکنند مثال بارزش میشه به Return کردن پیامک دریافتی در اندروید اشاره کرد که در اندروید 5 به بالا عمل نمیکنه باید ببینید دقیقا دارید چه دستورسی رو اجرا میکنید و بررسی بشه که این عمل در چه نسخه هایی از اندروید امکان پذیر هست !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام minSdkVersion حداقل sdk پایین ترین ورژن رو اینجا تعیین کنید targetSdkVersion حداکثر sdk بالاترین ورژن را اینجا تعیین کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alivoll 17 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ targetSdkVersion اکثرا بزار رو 21 و قبلی رو 16 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
haspic123 34
دوستان در این کد
uses-sdk androidminSdkVersion=4 androidtargetSdkVersion=14
می خوام برنامه روی اندروید ۲ تا اندروید ۵ اجرا بشه باید کدوم رو بیشتر کنم و کدامشون رو کمتر ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.