بنده یه مشکلی در رابطه با اپدیت دیتا بیس دارم و اونم اینه که من میخوام اطلاعات رو از دیتابیس بخونم و اپدیت رو برای کاربرم قرار بدم ...
توضیحات اقا شهاب و اقای ایزدی رو دیدم و خوندم
حالا مشکل کجاست ؟؟؟
من میخوام لیستم هر روز اپدیت بشه و ممکنه یه فایل که امروز دارم فردا جزو لیستم نباشه و از کد زیر دارم استفاده میکنم ولی این کد خب ممکنه حجمش دیتابیسم زیاد بشه و دانلودش برای کاربر قطعا خوشایند نیست
البته داخل پرانتز بگم همین کدی هم که گذاشتم اجرا نمیشه و دیتا بیسم رو اپدیت نمیکنه !!!
از روش اقا شهاب هم که گذاشتن اگه یک ستون از جدولم رو بخوام پاک کنم لاست دیتا میده
لطفا اگه کسی هست که بتونه کمکم کنه یا یه نمونه کد که کار میکنه بذاره ممنون میشم
(عذر خواهی و تشکر منو قبلا داشته باشید اگر سوال نادرست یا محل نادرست انتخاب کردم چون اولین مطلبمه که میفرستم)
Sub btnUpdate_Click
Dim ht As HttpJob
ht.Initialize("update",Me)
ProgressDialogShow("updating")
ht.Download("http://www.example.com/databases/data.db")
End Sub
**************************************************************************************
Sub JobDone(Job As HttpJob)
ProgressDialogHide
If Job.Success Then
If Job.JobName = "update" Then
Dim ou As OutputStream
File.Delete(File.DirInternal,"data.db")
ou = File.OpenOutput(File.DirInternal,"data.db",False)
File.Copy2(Job.GetInputStream,ou)
ou.Close
ToastMessageShow("updated successfully",False)
End If
End If
End Sub
سوال
amoramante 2
با سلام به تمام اساتید
بنده یه مشکلی در رابطه با اپدیت دیتا بیس دارم و اونم اینه که من میخوام اطلاعات رو از دیتابیس بخونم و اپدیت رو برای کاربرم قرار بدم ...
توضیحات اقا شهاب و اقای ایزدی رو دیدم و خوندم
حالا مشکل کجاست ؟؟؟
من میخوام لیستم هر روز اپدیت بشه و ممکنه یه فایل که امروز دارم فردا جزو لیستم نباشه و از کد زیر دارم استفاده میکنم ولی این کد خب ممکنه حجمش دیتابیسم زیاد بشه و دانلودش برای کاربر قطعا خوشایند نیست
البته داخل پرانتز بگم همین کدی هم که گذاشتم اجرا نمیشه و دیتا بیسم رو اپدیت نمیکنه !!!
از روش اقا شهاب هم که گذاشتن اگه یک ستون از جدولم رو بخوام پاک کنم لاست دیتا میده
لطفا اگه کسی هست که بتونه کمکم کنه یا یه نمونه کد که کار میکنه بذاره ممنون میشم
(عذر خواهی و تشکر منو قبلا داشته باشید اگر سوال نادرست یا محل نادرست انتخاب کردم چون اولین مطلبمه که میفرستم)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.