sajadkharestani 25 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام دوستانی که تجربه ساخت تبلیغات توسط PHP در بیسیک۴ آندروید دارند لطفا راهنمایی کنند با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadkharestani 25 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بنر متحرک لطفا راهنمایی کنید با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خوب شما میتونی عکست رو تو هاستت اپلود کنی و تو برنامه دانلود کنی و نمایش بدی هر وقتم خواستی عوض کنی همون عکس رو حذف کن یکی دیگه به همون ادرس و اسم بزار.البته این روش اصولی نیست تست هم نکردم اما باید کار کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خوب شما میتونی عکست رو تو هاستت اپلود کنی و تو برنامه دانلود کنی و نمایش بدی هر وقتم خواستی عوض کنی همون عکس رو حذف کن یکی دیگه به همون ادرس و اسم بزار.البته این روش اصولی نیست تست هم نکردم اما باید کار کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadkharestani 25 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خوب شما میتونی عکست رو تو هاستت اپلود کنی و تو برنامه دانلود کنی و نمایش بدی هر وقتم خواستی عوض کنی همون عکس رو حذف کن یکی دیگه به همون ادرس و اسم بزار.البته این روش اصولی نیست تست هم نکردم اما باید کار کنه سلام امتحان کردم پیغام خطای json میده عکسها در پوشه public html آپلود کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام کاری نداره و آموزشش رو هم قبلا ساختن .. اگه پیدا کردممیگم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadkharestani 25 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ ممنون لطف می کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام من آموزشش رو توی پست سوم گذاشتم که. چرا دانلود نکردید؟ انقدر بحث رو ادامه دادید؟ اون آموزشی که آقای شجاعی میگن فکر کنم همونه که گذاشتم واستون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadkharestani 25 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام من آموزشش رو توی پست سوم گذاشتم که. چرا دانلود نکردید؟ انقدر بحث رو ادامه دادید؟ اون آموزشی که آقای شجاعی میگن فکر کنم همونه که گذاشتم واستون سلم تصاویر رو در پوشه public html آپلود میکنم پیغام خطای json میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadkharestani 25 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ مانند عدد؟ مضوع جالبیه بنظرم من فایل گیف رو دیکود کردم و به صورت پشت سرهم قرارش دادم که متاسفانه روش معقولانه ای نیست منتظر اساتید باشیم ببینیم چی میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام آموزش توی سایت های دیگه هست. بفرمایید http://s7.picofile.com/file/8248725292/Make_Ads.rar.html رمز نگذاشتم، شرمنده یادم رفت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ به چه صورت باشه تا راهنمایتون کنم؟متنی یا تصویری یا بنر متحرک؟یا بصورت فیلم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadkharestani 25 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ به چه صورت باشه تا راهنمایتون کنم؟متنی یا تصویری یا بنر متحرک؟یا بصورت فیلم؟ بنر متحرک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajadkharestani 25
سلام
دوستانی که تجربه ساخت تبلیغات توسط PHP در بیسیک۴ آندروید دارند لطفا راهنمایی کنند
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.