Cna 5 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام دوستان من یه سوال داشتم فرض کنید اگر بخوام داخل یه مطلب سه تا عکس بزارم داخل مطلب دیگه دوتا و داخل یکی دیگه یه دونه عکس بزارم و این عکس ها از دیتابیس فراخوانی میشن حالا باید چیکار کنم که بخوام تو هر مطلب تعداد عکس ها متفوت باشه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ همین عنوان رو توی انجمن جستجو کنید دیگه دوست عزیز چندین تاپیک اموزشی راجع بهش هست! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام به این تاپیک رجوع کنید » http://answercenter.ir/topic/11990-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%DA%86%D9%86%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%88-%DA%86%D9%86%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%87%D9%85/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ آموزش تصویری مرتب کردن عکس ومتن، دیتابیس در اسکرول ویو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Cna 5
سلام دوستان
من یه سوال داشتم
فرض کنید اگر بخوام داخل یه مطلب سه تا عکس بزارم
داخل مطلب دیگه دوتا
و داخل یکی دیگه یه دونه عکس بزارم
و این عکس ها از دیتابیس فراخوانی میشن
حالا باید چیکار کنم که بخوام تو هر مطلب تعداد عکس ها متفوت باشه؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.