رفتن به مطلب
  • 0

نوشتن در یک سلول خاص در دیتابیس


arastooms

سوال

سلام من با دستور زیر قصد دارم فقط در یک کاراکتر خاص مقدار مشخص شده در دستور رو بنویسم
ولی میاد و همه ستون رو به اون مقدار عوض میکنه 
کجای این دستور باید بهش بگم که فقط پوزیشن 5 رو عوض کنه
 

sq5.ExecNonQuery("update tab1 set sootoon5="&meghdar_terans&"")

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

پاسخخخخخخخخخخخخخ یافتتتتتتتتتتتتت شدددددددددددددددددددد
دوستان مشکل در نوشتن این دومقدار هست 

 

شما باید بنویسید 

'"&xxxx&"'

دقت کنید که باید علامت ' در دوطرف بعد از " ها قرار بگیرد وگر نه دستور اشتباه عمل میکند 

با تشکر از همه دوستان 
دستور درست به صورت زیر است 
 

meghdar_terans="arastoo"
sq5.ExecNonQuery("update final_farsi set zzz = '"&meghdar_terans&"'  WHERE id ='"&cur5.Position&"'")
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

سلام من با دستور زیر قصد دارم فقط در یک کاراکتر خاص مقدار مشخص شده در دستور رو بنویسم

ولی میاد و همه ستون رو به اون مقدار عوض میکنه 

کجای این دستور باید بهش بگم که فقط پوزیشن 5 رو عوض کنه

 

sq5.ExecNonQuery("update tab1 set sootoon5="&meghdar_terans&"")

سلام ارسطو

sq5.ExecNonQuery("update tab1 set sootoon5="&meghdar_terans&" WHERE id = "&myid&"")

باید بگی کدوم ستون دیه...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ارسطو

sq5.ExecNonQuery("update tab1 set sootoon5="&meghdar_terans&" WHERE id = "&myid&"")

باید بگی کدوم ستون دیه...

سلام به شهاب عزیز و دوست داشتنی با غیبت طولانی :-*

شهاب جان با مشکل عجیبی مواجه میشم 

من این دستور رو اجرا میکنم طبق گفته شما 

 

meghdar_terans="arastoo"
sq5.ExecNonQuery("update final_farsi set zzz = "&meghdar_terans&"  WHERE id ="&cur5.Position&"")

ولی با این خطا مواجه میشم که در دیباگ میگه :

 

android.database.sqlite.SQLiteException: no such column: arastoo (code 1): , while compiling: update final_farsi set zzz = arastoo  WHERE id =0

که میگه ستونی به اسم arastoo وجود نداره !!!!

که اصلا ربطی نداره !!!

چون من میخام بیام کلمه arastoo رو یا همون مقدار استرینگ رو که اینجا arastoo هست جای گذلری کنم!!!

حالا جالب تر اینجاست که اگر به جای اون استرینگ یه مقدار عددی بدم مثلا 999 

به این صورت 

 

meghdar_terans="999"
				sq5.ExecNonQuery("update final_farsi set zzz = "&meghdar_terans&"  WHERE id ="&cur5.Position&"")

کاملا درست عمل میکنه و میاد عدد 999 رو در مکان id مشخص شده با مقدار cur5.Position جای گزاری میکنه در ستون zzz!!!!!

این اشکال کار کجاس؟؟؟

مرسی شهاب جان

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام کوئری رو به اینصورت امتحان کن...

sq5.ExecNonQuery("update final_farsi set zzz = '"&meghdar_terans&"'  WHERE id ="&cur5.Position&"")
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

سلام کوئری رو به اینصورت امتحان کن...

sq5.ExecNonQuery("update final_farsi set zzz = '"&meghdar_terans&"'  WHERE id ="&cur5.Position&"")

سلام مرسی هر دو هم زمان به جواب رسیدیم ولی من با مقایسه کد های قبلی که داشتم در برنامه های قبلی و سورسها 

در هر صورت تشکر میکنم 

و اگر دلیل  این موضوع رو میدونید خوشحال میشم من رو راهنمایی بفرمایید که چه فرقی میکنه وقتی استرینگی  رو در '   '   قرار میدیم 

مرسی

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دلیلش رو واضح نمیدونم ولی اگه اشتباه نکنم برای قراردادن متغییرهای رشته ای و یا کاراکتر در دستور sql مقدار مورد نظر رو برخلاف متغییر های عددی داخل تک کوتیشن قرار میدن...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...