msd313 62 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۷ با سلام و خدا قوت بابت اموزش خوب و عالی با توجه به تحریم گوگل و داستان های Api key لطفاً دوستان api اندروید رو برای نقشه فارسی پارسی جو رپ کنن برای بیسیک من علمش رو ندارم و گرنه در اولین فرصت این کار رو میکردم اینم لینک گیت هاب نقشه پارسی برای اندرویدGitHub - MiladGe/map-android-parsijoo: نقشه پارسی جو در اپلیکیشن های اندروید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
larthechange 1 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ در در 1393/11/18, 22:58:00، jeqele گفته است : سلام. این تاپیک رو برای آموزش جی پی اس و استفاده از گوگل مپ میزنم و و از این به بعد آموزش های جدید مربوط به جی پی اس رو همینجا توی پست اول(همین پست) اضافه می کنم. دوستان بخش هایی رو که بلد نیستن توی پستای پایین بگن توی آموزش های بعدی اضافه کنم.قسمت اول: تنظیمات SDK. تنظیمات کتابخانه. گرفتن API از گوگل و اضافه کردن به پروژه. اضافه کردن Attribute. ساخت یک پروژه ساده. توضیحات راجع به توابع کتابخانه Google maps.لینک آموزش تصویری:google maps stepsلینک فایل های SDK :googleلینک سورس و Library:Tools.....................................................................................................................................قسمت دوم: تنظیمات Dexer استفاده از اینتنت برای نصب گوگل پلی تنظیمات نقشه ایجاد مارکر چک کردن سنسور چی پی اس و اینتنت ورود به صفحه تنظیمات جی پی اس در صورت خاموش بودن. پیدا کردن مکان از روی سنسور جی پی اس و انیمیت کردن دوربین روی آن. رسم خطوط بین مختصان جغرافیایی.لینک آموزش تصویری:GoogleMaps Part 2لینک سورس و کتابخانه ها:Toolsپسورد: basic4android.org...................................................................................................................................................... قسمت سوم: آموزش مسیر یابی روی نقشه گوگل، یعنی دو نقطه جغرافیایی رو به نقشه بدیم بینشون مسیر رو با پیچ و خم هاش روی جاده ها رسم کنه. فاصله و زمان تخمینی سفر رو هم به دست میاریم. وآموزش استفاده از ای پی آی Google Places مثلا میخواید عابر بانک ها در شعاع 6 کیلومتری جایی که هستید رو پیدا کنید. خیلی راحت با سه خط کد همه رو توی گوگل مپ وارد میکنید. http://ANSWERcenter.ir/topic/6669-آموزش-مسیر-یابی-روی-گوگل-مپ-و-پیدا-کردن-مکان-های-خ/ .........................................................................................................................................................قسمت چهارم: به زودی، فقط بگین چیا لازمه آموزش بدم تا توی اولویت باشن. can you hlep me maps not load view لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ ممنون این پست رو دیده بودم ولی بنده گفته بودم نقشه ایرانی پارسی جو؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.