رفتن به مطلب
  • 0

بالاترین امتیاز


javadi

سوال

با سلام و درود

در بیسیک چجوری میتونیم،بالاترین امتیاز کاربر را ذخیره کنیم و کاربر در هر ورود به بازی،بالاترین رکورد خود را مشاهده کند؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

کلا ما برای نمایش از کوچک به بزرگ از DESC استفاده میکنیم و برای از بزرگ به کوچک از ASC :

SELECT * FROM table WHERE name != '' ORDER BY age ASC

میتونید به این صورت عمل کنید و position = 0 رو بگیرید که میشه همون بزرگترین عدد ثبت شده !

 

 

اول بگو امتیازت از چه طریقی به دست میاد

بر حسب زمانه یا بر حسب کلیکه یا ...

اینو بگو تا راهنماییت

 

اول بگو امتیازت از چه طریقی به دست میاد

بر حسب زمانه یا بر حسب کلیکه یا ...

اینو بگو تا راهنماییت کنیم

ممنونم از کمکتون،

امتیاز بر حسب زمان هستش.

به گونه ای که کاربر هر چه زود تر روی یک lable کلیک کنه،امتیاز بیشتری میگیره.

 

میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید؟ممنون میشم ازتون.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کلا ما برای نمایش از کوچک به بزرگ از DESC استفاده میکنیم و برای از بزرگ به کوچک از ASC :

SELECT * FROM table WHERE name != '' ORDER BY age ASC

میتونید به این صورت عمل کنید و position = 0 رو بگیرید که میشه همون بزرگترین عدد ثبت شده !

راهنمایی از این واضح تر؟؟

شما میایید هر بار که کاربر رکورد زد، رکوردش رو توی دیتابیس ذخیره میکنید

بعد میایید با دستور بالا مقادیر ذخیره شده رو از بیشترین به کمترین در cursor میریزید

بعد وقتی cursor.position = 0 بشه یعنی بیشترین مقدار رو شما میخواید. تصورش سخت نیست ؛

یک لیست از بیشترین به کمترین مقادیر، که position بیشترین مقادیر برابر با 0 هست. به همین راحتی :)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگه نتونستی با دیتابیس کارت رو راه بندازید بگو تا برات یه سورس آماده کنم (غیر دیتابیسی)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید؟ممنون میشم ازتون.

عزیزم من عینا کد رو بهتون دادم.

خودتون رو تقویت کنید

آموزش های مرتبط به کار با دیتابیس رو وقت بزارید و دانلود کنید و نگاه کنید و چند بار تمرین کنید تا بفهمید چی شده

خودتون با کوئری های مختلف کار کنید ببینید چه تفاوت هایی دارن

آموزش ها رایگان هستند

ازشون استفاده کنید.

باور بفرمایید دیتابیس ساده ترین چیز هست. فقط بعضی ها از اسمش میترسن و دلیلش رو هم من هنوز نمیدونم

بنده قسم میخورم هر کسی فقط یک روز وقت بزاره و با دیتابیس کار کنه 90% کار با دیتابیس رو کاملا یاد میگیره

حتی از من و خیلی های دیگه هم شاید بهتر. فقط 1 روز !

 

موفق باشید  :53:  :give_rose:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عزیزم من عینا کد رو بهتون دادم.

خودتون رو تقویت کنید

آموزش های مرتبط به کار با دیتابیس رو وقت بزارید و دانلود کنید و نگاه کنید و چند بار تمرین کنید تا بفهمید چی شده

خودتون با کوئری های مختلف کار کنید ببینید چه تفاوت هایی دارن

آموزش ها رایگان هستند

ازشون استفاده کنید.

باور بفرمایید دیتابیس ساده ترین چیز هست. فقط بعضی ها از اسمش میترسن و دلیلش رو هم من هنوز نمیدونم

بنده قسم میخورم هر کسی فقط یک روز وقت بزاره و با دیتابیس کار کنه 90% کار با دیتابیس رو کاملا یاد میگیره

حتی از من و خیلی های دیگه هم شاید بهتر. فقط 1 روز !

 

موفق باشید  :53:  :give_rose:

خیلی ممنون

عالی بود

از همتون متشکرم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

راه های زیادی هست.مثلا میتونی آخرین امتیازروتوی دیتابیست ذخیره کنی و هر بار لودش کنی..یا توی یک text بریزی و در هر بار ورود لود کنیش.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اول بگو امتیازت از چه طریقی به دست میاد

بر حسب زمانه یا بر حسب کلیکه یا ...

اینو بگو تا راهنماییت کنیم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اول بگو امتیازت از چه طریقی به دست میاد

بر حسب زمانه یا بر حسب کلیکه یا ...

اینو بگو تا راهنماییت

 

اول بگو امتیازت از چه طریقی به دست میاد

بر حسب زمانه یا بر حسب کلیکه یا ...

اینو بگو تا راهنماییت کنیم

ممنونم از کمکتون،

امتیاز بر حسب زمان هستش.

به گونه ای که کاربر هر چه زود تر روی یک lable کلیک کنه،امتیاز بیشتری میگیره.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کلا ما برای نمایش از کوچک به بزرگ از DESC استفاده میکنیم و برای از بزرگ به کوچک از ASC :

SELECT * FROM table WHERE name != '' ORDER BY age ASC

میتونید به این صورت عمل کنید و position = 0 رو بگیرید که میشه همون بزرگترین عدد ثبت شده !

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...