رفتن به مطلب
  • 0

بازشدن خودکار فورم با تایمر


Ali2193
 اشتراک گذاری

سوال

سلام دوستان من یه برنامه کوچک ساخته ام که کار این برنامه از این قراره که هنگام بازشدن در صفحه اول یه خوشامد گویی داره وبعداز چند ثانیه به وسیله ی تایمر به طور خودکار کاربر به صفحه ی دوم برنامه منتقل میشود.

تا آنجا که من امروز هرچه یاد گرفتم به لطف شماها رفتم جلو از نطر خودم نباید مشکل داشته باشه ولی ارور میده حالا من تصویر ارور و سورسی که نوشتمو براتون آپلود میکنم .لطفا اگه تونستید منو راهنمایی کنید.

*ممنون*

[ATTACH=CONFIG]182[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]183[/ATTACH]

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

  • 0
سلام دوستان من یه برنامه کوچک ساخته ام که کار این برنامه از این قراره که هنگام بازشدن در صفحه اول یه خوشامد گویی داره وبعداز چند ثانیه به وسیله ی تایمر به طور خودکار کاربر به صفحه ی دوم برنامه منتقل میشود.

تا آنجا که من امروز هرچه یاد گرفتم به لطف شماها رفتم جلو از نطر خودم نباید مشکل داشته باشه ولی ارور میده حالا من تصویر ارور و سورسی که نوشتمو براتون آپلود میکنم .لطفا اگه تونستید منو راهنمایی کنید.

*ممنون*

[ATTACH=CONFIG]182[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]183[/ATTACH]

سلام دوست عزیز عکس خوب دیده نمیشه بی زحمت کدهاتونو بزرارید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

سلام

اولا که باعث خوشحالی ماست که شما توسط این سایت دارید برنامه نویسی اندروید رو یاد میگیرید.

دوست عزیز تا جایی که من متوجه شدم طبق این تصویر کوچیک شما Initialize رو انجام ندادید.

زمانی که شما Initialize رو انجام بدید دیگه لازم نیست که مثل کد نویسی الانتون Interval رو به صورت جدا تعریف کنید.

این کد رو با کد Interval اتون جایگذرین کنین مشکلتون کل میشه ان شاا...

Timer.Initialize("Timer",1000)

1000 همون Interval هست.

راستی اینجا دیگه فورم نداریم . Activity داریم .یادت نره. اسم فورم رو به کار نبر اصلا ;)

فردا یادم باشه یک نمونه جالب ترش رو توی بخش سورس کد ها براتون بزارم شاید به کارتون بیاد *DntKnow*

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

ممنون از پی گیری هاتون .

Sub Process_Globals

End Sub

Sub Globals

Dim Timer As Timer

Dim st As Int

End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)

Activity.LoadLayout("Form1")

Timer.Interval =1000

Timer.Enabled =True

End Sub

Sub Activity_Resume

End Sub

Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)

End Sub

Sub Timer_tick

If st=10 Then

StartActivity("form2")

Else

st=st+1

End If

End Sub

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

عزیز تو میتونی از Touch استفاده کنی . آموزش Touch ( لمس ) توی سایت آموزش داشته شده به صورت کامل .

میتونی یک عکس یا متن بزاری که لطفا برای ورود لمس کنید. مثل خیلی دیگه از برنامه ها که حتما همگی ما دیدیم.

الان برم یک سر بیرون کار دارم . برگردم برات حتما همون سورسی که گفتم میزارم .

×××××××××××××××××××××××××

توی کدهات: اونجا که تعریف کردی اگه st مساوی 10 شد بریم داخل Activity2 خط بعدش قبل از Else باید Timer.Enabled = False هم کنی !

نکته بعدش هم دوباره تکرار میکنم : شما Initialize نکردی تایمر رو. نیازی به اون کد Timer.Interval = 1000 هم نداری.

فقط به جای کد Interval باید این رو بزاری :

Timer.Initialize("Timer",1000)

تست نکردم ولی نیازی به تست هم نداره . همین کاری رو که گفتم شما انجام بده حل میشه مشکلت

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

سلام خسته نباشید .... این طور که من فهمیدم شما میخواین برای برنامتون Splash بسازید .

شما فقط نیاز به تایمر دارید .

اول یه تایمر تعریف میکنیم . . .

Sub Globals
   Dim T As Timer     
End Sub

بعد میگیم که وقطی اکتیویتی اومد بالا تایمر فعال شه .


Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)

Activity.LoadLayout("Splash")

T.Initialize("T" , 4000)

T.Enabled = True
End Sub


interval روی 4000 هستش یعنی 4 سانیه طول میکشه طرف به اکتیویتی 2 بره .

حالا کار تایمر رو مشخس میکنیم .


Sub T_Tick   

t.Enabled = False        

Activity.Finish

StartActivity(Sina)    

End Sub

اول فعالیتش رو متوقف میکنیم تا اروری پیش نیاد . بعد اکتیویتی فعلی رو میبندیم و اکتیویتی Sina رو نمایش میدیم .

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
 اشتراک گذاری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...