101011 50 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلامببخشید ایا کسی میدونه بازار برنامه هایی که از درگاه های پرداخت استفاده میکنند رو قبول میکنه یا نه؟اگر تایید میکنه لطفا یه سورس و آموزشی در این خصوص بدید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درود تا جایی که من اطلاع دارم بازار فقط پرداحت درون برنامه ای خودش رو تایید میکنه باز خودتون به بازار یک ایمیل بدید یک سوالی بپرسید شاید سیاست هاشون تغییر کرده باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza71 32 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بهترین درگاه پرداخت درون برنامه ای چیه غیر از بازار...نمیخام برنامرو بدم بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ hamrah pay رو \یشنهاد میکنم نمیدونم چرا کیبوردم به جای p اسلش میزاره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اگر از درگاه پرداخت برای خریدهایی با مبالغ نامشخص از قبل, استفاده کنید مشکلی نیست ولی برای مبالغی که از پیش مشخص اند باید از پرداخت بازار استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
101011 50
سلام
ببخشید ایا کسی میدونه بازار برنامه هایی که از درگاه های پرداخت استفاده میکنند رو قبول میکنه یا نه؟
اگر تایید میکنه لطفا یه سورس و آموزشی در این خصوص بدید ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.