101011 50 ارسال شده در 3 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2016 سلامببخشید ایا کسی میدونه بازار برنامه هایی که از درگاه های پرداخت استفاده میکنند رو قبول میکنه یا نه؟اگر تایید میکنه لطفا یه سورس و آموزشی در این خصوص بدید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 3 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2016 درود تا جایی که من اطلاع دارم بازار فقط پرداحت درون برنامه ای خودش رو تایید میکنه باز خودتون به بازار یک ایمیل بدید یک سوالی بپرسید شاید سیاست هاشون تغییر کرده باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza71 32 ارسال شده در 3 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2016 بهترین درگاه پرداخت درون برنامه ای چیه غیر از بازار...نمیخام برنامرو بدم بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 3 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2016 hamrah pay رو \یشنهاد میکنم نمیدونم چرا کیبوردم به جای p اسلش میزاره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 3 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2016 اگر از درگاه پرداخت برای خریدهایی با مبالغ نامشخص از قبل, استفاده کنید مشکلی نیست ولی برای مبالغی که از پیش مشخص اند باید از پرداخت بازار استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
101011 50
سلام
ببخشید ایا کسی میدونه بازار برنامه هایی که از درگاه های پرداخت استفاده میکنند رو قبول میکنه یا نه؟
اگر تایید میکنه لطفا یه سورس و آموزشی در این خصوص بدید ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.