sami0770 21 ارسال شده در 5 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2016 سلام من وقتی از برنامه هایی که ساختم بعد که ازشون خروجی میگرم و رو گوشی نصب میکنم اول همه شون این پیام میاد witing for IDE debugger to connect چیکار کنم که دیگه این پیام نیاد آخه ظاهر برنامه رو خراب میکنه این عکسها پیوست شدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 5 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2016 شما برنامه رو گذاشتین رو حالت دیباگ و از برنامه کامپال گرفتین باید بزارین رو حالت ریلیز برای تغییر از حالت دیباگ به روی ریلیز داخل نوار ابزار بالای برنامه b4a روی منوی کشویی کلیک کنید و..... دیگه نیاز به توضیح نیست کاملاً واضح لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 5 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2016 شما برنامه رو گذاشتین رو حالت دیباگ و از برنامه کامپال گرفتین باید بزارین رو حالت ریلیز برای تغییر از حالت دیباگ به روی ریلیز داخل نوار ابزار بالای برنامه b4a روی منوی کشویی کلیک کنید و..... دیگه نیاز به توضیح نیست کاملاً واضح لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.