کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۵ به نام خدا با سلام و خسته نباشید خوب خیلی وقت ها شده که شما خواستید فیلمی از اپارات در برنامه پخش کنید یا اصلا دانلود کنید ولی نتونستید کاری نداره یا این کتابخانه میتونید تمام این کارهارو به راحتی با 50 حرف انجام بدید برای هرکدوم یه ساب ساختم براتون بدون نیاز به هیچ کتابخانه ای کتابخانه هم براتون دو زبانه کردم موفق باشید سوالی نظری چیزی بود درخدمتم فقط یادتون نره دستررسی های زیر رو حتما باید به منیفست اضافه کنید این ماله کتابخانه من نیست کلا نیازه AddPermission("android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE") AddPermission("android.permission.INTERNET") http://4ou.ir/kDMtt : نسخه جدید ورژن 1.10 نمونه سورس برای کار کردن : http://4ou.ir/cPsJF لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درود. یه توضیحی چیزی بدید راجبش که اصلا کاراییش چی هست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درود خوبی علیرضا جان گفتم که هم میتونید فیلم در آپارات رو نمایش بدید در برنامه هم میتونید فیلم از آپارات دانلود کنید دانلود فیلم : (نمایش پیغام به صورت انگلیسی) Aparat_Download_En دانلود فیلم : (... فارسی) Aparat_Download_Fa نمایش فیلم : (... انگلیسی) Aparat_Show_En نمایش فیلم : (... فارسی) Aparat_Show_Fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ کتابخانه آپدیت شد به ورژن 1.10 ↓ رفع برخی باگ ها دستررسی های بیشتر برای برنامه نویس اضافه شدن گذاشتن اونت نیم کتابخانه و نمونه سورس به تاپیک اضافه شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ @@shayan abaad, در مورد اضافه شدن "اونت نیم" یک توضیح مختصر میشه بدین ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ کتابخونه خوب و کاربردی ای هستش اما یه چیزی بهش اضافه بشه به نظر من بهتر میشه. اونم اینه که بشه داخل برنامه تو آپارات باهاش جستجو کرد و نتیجه جستجو رو توی یه لیست نشون بده داخل برنامه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ در مورد اضافه شدن "اونت نیم" یک توضیح مختصر میشه بدین ممنون سلام به این قسمت کد ها توجه کنید Dim film As Assistant_Aparat Private Panel1 As Panel film.Initialize("film") Panel1.AddView(film,0,0,Panel1.Width,Panel1.Height) قبلا یادم نبود تابع Initialize رو بزارم اگه نباشه هیچجا نمیشه نمایش داد سوتی خودم بود که اضافه کردم موفق باشید کتابخونه خوب و کاربردی ای هستش اما یه چیزی بهش اضافه بشه به نظر من بهتر میشه. اونم اینه که بشه داخل برنامه تو آپارات باهاش جستجو کرد و نتیجه جستجو رو توی یه لیست نشون بده داخل برنامه درود چشم موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiReza_71 13 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دستت درد نکنه اقا شایان خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ باسلام و خدا قوت و تشکر از کار زیباتون ای کاش میشد یه کانال از آپارات رو نشون داد که توش لیستی از همه کلیپ ها رو به ترتیب تاریخ نشون بده و کاربر بتونه هر کدوم رو که خواست انتخاب و پخش کنه با کتابخانه شما فقط میشه یه کلیپ رو نمایش داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ کد خطای ذیل رو میده B4A version: 6.30 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.03s) Compiling layouts code. (0.01s) Organizing libraries. (0.00s) Generating R file. (0.05s) Compiling debugger engine code. (0.54s) Compiling generated Java code. Error B4A line: 32 Panel1.AddView(film,0,0,Panel1.Width,Panel1.Heigh javac 1.7.0_51 src\b4a\example\main.java:384: error: inconvertible types mostCurrent._panel1.AddView((android.view.View)(mostCurrent._film),(int) (0),(int) (0),mostCurrent._panel1.getWidth(),mostCurrent._panel1.getHeight()); ^ required: View found: assistant_aparat لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۵ در در 1395/07/24, 13:45:35، seyed_27 گفته است : کد خطای ذیل رو میده B4A version: 6.30 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.03s) Compiling layouts code. (0.01s) Organizing libraries. (0.00s) Generating R file. (0.05s) Compiling debugger engine code. (0.54s) Compiling generated Java code. Error B4A line: 32 Panel1.AddView(film,0,0,Panel1.Width,Panel1.Heigh javac 1.7.0_51 src\b4a\example\main.java:384: error: inconvertible types mostCurrent._panel1.AddView((android.view.View)(mostCurrent._film),(int) (0),(int) (0),mostCurrent._panel1.getWidth(),mostCurrent._panel1.getHeight()); ^ required: View found: assistant_aparat درود بی زحمت تکه کدتون رو بزارید ببینم چب نوشتید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ در در 1395/08/11, 11:33:53، شایان آباد گفته است : درود بی زحمت تکه کدتون رو بزارید ببینم چب نوشتید موفق باشید همون سمپلی که در پست اول گذاشتید رو اجراش کردم اون دوتا دسترسی رو هم بهش دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.