vahid_2231 6 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام دوستان من نمیدونم مشکل این کدها کجاست لطفا کمکم کنید ممنون میشم . من دقیقا مثل کدهای اقای ایزدی عزیز زدم ولی به من خطا میده. هم از کد و هم از خطا براتون عکس گذاشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi-Signal 4 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اول سلام دوم اینکه دوست عزیز این تاپیک مناسب نیست شما باید کد ها رو در قسمت تایپ کردن متن نوار ابزار اون قسمت "کد" کد هار رو وارد کن به شکل زیر: WebViewExtras1.executeJavascript(WebView1,"B4A.CallSub('Process_HTML',true,document.documentElement.outerHTML)") الان شما ببین با جایگزین کردن این کد مشکلتون حل میشه آیا؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_2231 6 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اول سلام دوم اینکه دوست عزیز این تاپیک مناسب نیست شما باید کد ها رو در قسمت تایپ کردن متن نوار ابزار اون قسمت "کد" کد هار رو وارد کن به شکل زیر: WebViewExtras1.executeJavascript(WebView1,"B4A.CallSub('Process_HTML',true,document.documentElement.outerHTML)") الان شما ببین با جایگزین کردن این کد مشکلتون حل میشه آیا؟؟ هنوزم خطا میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_2231 6 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ Sub Globals Private btnlogin As Button Private imgCaptcha As ImageView Private txtCaptcha As EditText Private txtPassword As EditText Private txtUsername As EditText ''''''''''''''''''''''''''''''''' Dim WebViewExtras1 As WebViewExtras Dim HttpJob1 As HttpJob Dim WebView1 As WebView Private EditText1 As EditText End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("Lay") HttpJob1.Initialize("Myjob1" , Me) WebView1.Initialize("WebView1") WebViewExtras1.addJavascriptInterface(WebView1 , "B4A") WebViewExtras1.addWebChromeClient(WebView1 , "") WebView1.LoadUrl("http://217.219.20.41/login.aspx") End Sub Sub WebView1_PageFinished (Url As String) WebViewExtras1.executeJavascript(WebView1,"B4A.CallSub('Process_HTML',true,document.documentElement.outerHTML)") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ @@vahid_2231, کتابخانه های وب ویو خودتون رو پاک کنید اینارو جایگزین کنید webview(answercenter.ir).zip در پلتفرم خودتون رو در قسمت tools - configure path روی اندروید 5 قرار بدید sdk هم در قسمت منیفست روی 22 قرار بدید این آموزش رو هم به دقت ببینید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_2231 6 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ @@vahid_2231, کتابخانه های وب ویو خودتون رو پاک کنید اینارو جایگزین کنید webview(answercenter.ir).zip در پلتفرم خودتون رو در قسمت tools - configure path روی اندروید 5 قرار بدید sdk هم در قسمت منیفست روی 22 قرار بدید این آموزش رو هم به دقت ببینید کاری که گفتین رو کردم ولی بازم این خطا رو میده Uncaught TypeError: Object [object Object] has no method 'CallSub' in http://217.219.20.41/login.aspx (Line: 1) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ @@vahid_2231, یعنی کل آموزش رو در عرض همین چند دقیقه دیدین همشو :| :| :wacko1: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_2231 6 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ @@vahid_2231, یعنی کل آموزش رو در عرض همین چند دقیقه دیدین همشو :| : من دقیقا این کدهارو از روی فیلم زدم ولی این خطا رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درود ببینید : کدهاتون رو مثل خود بنده از google جست و جو کنید و copy & past کنید به صورت دستی تایپ نکنید کدهای مربوط به Element هارو... مشکلتون حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_2231 6 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درود ببینید : کدهاتون رو مثل خود بنده از google جست و جو کنید و copy & past کنید به صورت دستی تایپ نکنید کدهای مربوط به Element هارو... مشکلتون حل میشه سلام اقای ایزدی ولی من دقیقا همون کارو کردم میشه من کدهام رو براتون بفرستم و ببینید که مشکلش چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_2231 6 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ این کدهای من هست ممنون میشم که نگاه کنید و خطای من رو بهم بگین . getelement.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_2231 6 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بچه ها کسی تونست کمک کنه من خیلی بهش نیاز دارم واقعا نیاز شدید دارم خواهشا یکی بگه من مشکلم کجاست دقیقا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ 6 امتیاز منفی برای شما ثبت شد به دلیل اسپم زیاد چه خبره؟ زیر نیم ساعت کسی جواب نداد باید اسپم بدید؟ پاسخ تاپییک حداقل توسط بنده تا 24 ساعت آینده به تعویق افتاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vahid_2231 6
سلام دوستان من نمیدونم مشکل این کدها کجاست لطفا کمکم کنید ممنون میشم . من دقیقا مثل کدهای اقای ایزدی عزیز زدم ولی به من خطا میده.
هم از کد و هم از خطا براتون عکس گذاشتم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.