sajad325 76 ارسال شده در 8 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2016 برنامه جدید من نگاه کنید و امتیاز بدید https://cafebazaar.ir/app/com.milad.CodesTan.ran/?l=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 8 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2016 سلام دوست عزیز امیدوارم از برنامتون استقبال بشه اولین موردی که به نظرم رسید ایکنه رنگ بندی هر اپراتور رو مناسب انتخواب کردین اما تولبار رو بهتره با یک فونت دیگه قرار بدین پیشنهاد میکنم از کتابخونه پارس تولبار استفاده کنید فوق العاده هستش تو فروشگاه موجوده و اینکه به نظرم بخشی هم برای شارژ وایمکس هم قرار بدید و اینکه سعی کنید برای طراحی درون برنامه از رزولیشن بالا استفاده کنید ک توی سایز های به مراتب بالاتر افت کیفیت مشاهده نشه موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_066 46 ارسال شده در 8 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2016 سلام برنامت کاربردیه و امیدوارم خوب استقبال شه ولی روی گرافیک برنامه بیشتر کار کن الانم خوبه اما میشه بهتر هم بشه سعی کن از رنگ های فلت استفاده کنی و زیاد از رنگ های جیغ استفاده نکن چشم رو اذیت میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 8 مرداد، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2016 فعلا کسی خرید نکرده اولین برنامه ایی که خودم ازش خوشم اومده در نسخه بعدی میخواهم با متریال دیزاین درستش کنم و رنگهای متریال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.