2430023 28 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام به همه دوستان این تاپیک رو جدا زدم چون در تاپیک قبلی عنوان سوال مربوط نمیشد به این موضوع و جواب موضوع مطروحه هم داده شده بود دوستان عزیز ایا راهی وجود داره که فایلهای صوتی رو در دیتابیس ذخیره کنیم منظور ذخیره خود فایل صوتی هستش و نه اسم و ادرسش اگه امکانش هست باید از چه جنسی تعریفش کرد و در پایان نحوه فراخوانی اون در B4A به چه شکلی هستش ممنون از لطف همه دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام ابتدا فایل شما به آرایه ای بایت ها تبدیل میشه و بعدش به دیتابیس اضافه میشه این آموزش رو ببینید http://answercenter.ir/topic/348-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3/ اگه به این اموزش بسنده نکردید می تونید داخل سایت مرجع منابع انگلیسی رو استخراج کنید و استفاده کنید ولی خب چیزی رو که بنده توی تاپیک گفتم همینی هست که میخوایید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
2430023 28 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام ابتدا فایل شما به آرایه ای بایت ها تبدیل میشه و بعدش به دیتابیس اضافه میشه این آموزش رو ببینید http://answercenter.ir/topic/348-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3/ اگه به این اموزش بسنده نکردید می تونید داخل سایت مرجع منابع انگلیسی رو استخراج کنید و استفاده کنید ولی خب چیزی رو که بنده توی تاپیک گفتم همینی هست که میخوایید. متاسفانه این جواب من نیست من با عکس مشکلی ندارم مشکل صوت هستش و نحوه ذخیرش در دیتابیس و فراخوانیش توی b4a لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
2430023 28
سلام به همه دوستان
این تاپیک رو جدا زدم چون در تاپیک قبلی عنوان سوال مربوط نمیشد به این موضوع و جواب موضوع مطروحه هم داده شده بود
دوستان عزیز ایا راهی وجود داره که فایلهای صوتی رو در دیتابیس ذخیره کنیم
منظور ذخیره خود فایل صوتی هستش و نه اسم و ادرسش
اگه امکانش هست باید از چه جنسی تعریفش کرد و در پایان
نحوه فراخوانی اون در B4A به چه شکلی هستش
ممنون از لطف همه دوستان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.