رفتن به مطلب

ذخیره و باریابی عکس در دیتابیس


ارسال های توصیه شده

به نام خدا

سلام

امیدوارم حالتون خوب و خوش باشه

چند مدت پیش یک سری از دوستان دنبال ذخیره و بازیابی عکس از دیتابیس بودند که بنده راهنمایی کردم چیکار کنن حالا نمیدونم پیگیری کردند یا ن ئلی بنده وظیفه دونستم به اشتراک بزارم

دلیل نبود بنده به خاطر درس و دانشگاه و کار هستش و سعی می کنم با اندک حضورم بیشترین کمک رو به دوستان بکنم

از همین جا یک تشکر خاص کنم از آرمین و مهدی عزیز بابت زحماتشون و تشکر خاص تر از بچه های دیگه که واقعا فعالند توی انجمن و این انرژی میشه واس بنده

خب دوستان بنده واسه اینکه کار دوستان رو راحت تر کنم رفتم دنبالش و به نتیجه رسیدم

قرار دادن عکس در دیتابیس باعث سنگین و حجیم شدن بانک میشه.خب برای قرار دادن فایل یا عکس، عکسمون رو به آرایه ای از بایت ها تبدیل و توی دیتابیس قرار میدیم

و بعد به صورت بایت هم پردازش و بلزیابی می کنیم.

در کل توصیه بنده این هستش که بجای قرار دادن خود فایل در دیتابیس اسم اونرو قرار بدیم و فایل رو در جای دیگه.

و نکته ای رو که باید توجه کنید:

هنگام ساخت دیتابیس تنظیماتی رو باید انجام بدید طبق تصاویر زیر:http://answercenter.ir/attachment.php?attachmentid=379&stc=1

http://answercenter.ir/attachment.php?attachmentid=380&stc=1

رمز فایل : basic4android.org

هرگونه سوال و مشکلی دارید مطرح کنید

موفق و موید باشید

Load And Save Image In DataBase_www.basic4android.org.rar

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 1 ماه بعد...

مرسی اما موقع لود ارور میده

بررسی کنید

http://s5.picofile.com/file/8154925676/Untitled.jpg

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

ببینید اول عکس رو ذخیره کنید و بعد لود کنید

بنده یک دکمه Save و یک دکمه Load گزاشتم

ایتدا عکسو توی دیتابیس ذخیره سپس لود کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نگا این سورس رو میشه مث برنامه سنگ قبر تو بازار درست کرد؟؟؟

بنظرم خیلی سخته

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من ندیدم اون برنامه رو اما هیچی نشد نداره و سختی هم نداره اگه بخای استارتشو بزنی 100% میتونی بهتر از اون هم درست کنی فقط باید خودت بخای

موفق باشید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دادا سورس خونوک بود منکه حال نکردم

لا اقل کاری کن عکسارو از دیتابس بخونه ینی بیاره

راهنما: خونوک به لهجه ما مشهدیا ینی بی مزه

ی وقت فکر دیگه ای نکنین

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 2 هفته بعد...

من یه مشکلی دارم.

وقتی می خوام عکس رو در دیتابیسم ذخیره کنم پیام میده که جدول table1 دارای دو ستون هست ولی شما دارید 1 مقدار رو درج می کنید.

اما جدول table1 فقط دارای یک ستون هست. حتی حذفش کردم دوباره ایجادش کردم بازم همون خطا رو میده.:-S

کسی نمی دونه مشکل چیه ؟


کد اینه:

   Dim input As InputStream
   Dim output As OutputStream
   input=File.OpenInput(File.DirAssets,"1.jpg")
   output.InitializeToBytesArray(1000)
   File.Copy2(input,output)
   Dim Buffer() As Byte
   Buffer=output.ToBytesArray
   SQL1.ExecNonQuery2("INSERT INTO table1 VALUES (?)",Array As Object(Buffer))

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 1 سال بعد...

سلام

دستون درد نکنه از بابن برنامه

میخواستم خواهش کنم یه برنامه لطف کنین که با دوربین عکس بگیره و اون عکس رو تو بانک اطلاعاتی ذخیره کنه و بعد از ذخیره کردن بتونیم توی یک imageview با زدن دکمه همون عکس رو ببینم ممنون میشم این برنامه رو برای من لطف کنین

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 1 سال بعد...

سلام ببخشید من سورس رو دانلود کردم و تو یه پروژه ازش استفاده کردم وقتی رو حالت دباگ ران میگیرم هیچ اروری نمیده ولی از برنامه خارج میشه میشه توضیح بدید چرا ؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...