haspic123 34 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ چجوری می تونیم در کتابخانه اریا لیست مقدار برگشتی یک id رو بدست بیاریم الان منلیستی از چند ایتم مختلف دارم حالا می خوام با انتخاب هر کدام فهرست مربوط به ان روی لیست دیگر نمایش داده بشه با لیست ویو خود برنامه می تونم مقدار برکشتی بهش بدم ولی توی لیست اریا چجوریه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اگه ویدئو های اموزشی رو دیده باشین ایشون کاملا توضیح دادن لطف ویدئو آموزشی نسخه اول رو دانلود کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ فقط امکان گرفتن position رو داره امکان value نداره من می خوام مقدار برگشتی رو id هر ایتم بدم بعد تو رویدادش از اون value استفاده کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
haspic123 34
چجوری می تونیم در کتابخانه اریا لیست مقدار برگشتی یک id رو بدست بیاریم
الان منلیستی از چند ایتم مختلف دارم حالا می خوام با انتخاب هر کدام
فهرست مربوط به ان روی لیست دیگر نمایش داده بشه با لیست ویو خود برنامه می تونم مقدار برکشتی بهش بدم ولی توی لیست اریا چجوریه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.