haspic123 34 ارسال شده در 14 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2016 بچه ها این تابع mod در نسخه ۵.۸ گم شده هر چی دنبالش می گردم نیست تو ویژوال بیسیک بود تو انجمن سرچ کردم پیدا نشد اگه کسی پیداش کرد تحویلم بده مرسییییییییییطی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2016 سلام تست کنید اینو dim a as Int = 2 mod 3 خوااااهشششششششششطی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 14 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2016 فهمیدم دستورش هست و لی جسمش گم شده حیف شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2016 فهمیدم دستورش هست و لی جسمش گم شده حیف شد جسمش رو تو نسخه های قبلی هم ندیدم، فک کنم از 5.0 ندیدمش من... اما دستورش کار میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 641 ارسال شده در 14 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2016 جسمش رو تو نسخه های قبلی هم ندیدم، فک کنم از 5.0 ندیدمش من... اما دستورش کار میکنه عاغایون شرمنده ابنجا میپرسم ک تاپیک تکمیل بشه، دقیقن چیه این mod ؟؟؟ ی توضیح مختصر و کلی لدفن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2016 عاغایون شرمنده ابنجا میپرسم ک تاپیک تکمیل بشه، دقیقن چیه این mod ؟؟؟ ی توضیح مختصر و کلی لدفن mod کارش مثل % توی سی شارپ و سی پلاس پلاس و ... هست باقیمانده تقسیم رو میده مثلا 3 mod 4 باید بده 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
haspic123 34
بچه ها این تابع mod در نسخه ۵.۸ گم شده هر چی دنبالش می گردم نیست
تو ویژوال بیسیک بود تو انجمن سرچ کردم پیدا نشد اگه کسی پیداش کرد
تحویلم بده مرسییییییییییطی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.