Negan 1,300 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام دوستان من میخوام یه قسمت از برنامه رو با نظر دادن کاربرا باز کنم یعنی کاربر نظر میده و اون بخش باز میشه ! اما متاسفانه با اینتنت خالی اگ کاربر روی دکمه نظردهی بزنه و پنجره نظر دهی باز بشه اگه نظر نده و بک رو هم بزنه اون کد تعین شده من اجرا میشه و برنامه باز میشه من میخوام به هر روشی ک ممکنه چ منطقی و چ غیر منتطقی برای نظر دادن مقدار ترو و فالس برگردونم که اگ کاربر ثبت نظر رو کامل نکرد مقدار فالس بده خیلی هم جستحو کردم به نتیجه نرسیدم فک میکنم خیلیها هم به این کار نیاز داشته باشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ میخواین اگه کاربر نظر داد بقیه آیتم ها باز بشه؟ یعنی فقط با نظر دادن نسخه طلایی شه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ میخواین اگه کاربر نظر داد بقیه آیتم ها باز بشه؟ یعنی فقط با نظر دادن نسخه طلایی شه؟ اره اما درکل میخوام مطمئن بشم نظر داده و وقتی نظر داد یه فایل توی دیر اینترنال ایجاد بشه من قسمت طایی شدن رو بلدم اما نمیدونم چطور مطمئن بشم ک کاربر نظر رو ارسال کرده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ امکان اینکه بفهمین کاربر نظر داده یا نه نیست . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ تنها کاری ک میتونی بکنی اینه ک زمانی ک کاربر رو ارجاع دادی به قسمت نظرات ک نظر بده یه تایمر روشن کن بگی از زیر 5 ثانیه برگشت بدون که نظر نداده!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اهان خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Negan 1,300
سلام دوستان من میخوام یه قسمت از برنامه رو با نظر دادن کاربرا باز کنم
یعنی کاربر نظر میده و اون بخش باز میشه !
اما متاسفانه با اینتنت خالی اگ کاربر روی دکمه نظردهی بزنه و پنجره نظر دهی باز بشه
اگه نظر نده و بک رو هم بزنه اون کد تعین شده من اجرا میشه و برنامه باز میشه
من میخوام به هر روشی ک ممکنه چ منطقی و چ غیر منتطقی برای نظر دادن مقدار ترو و فالس برگردونم که اگ کاربر ثبت نظر رو کامل نکرد مقدار فالس بده
خیلی هم جستحو کردم به نتیجه نرسیدم
فک میکنم خیلیها هم به این کار نیاز داشته باشن
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.