mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 15 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2016 با سلام من یک لیست ویو گذاشتم که 5 تا مورد توش داره می خوام وقتی زد رو اولی بره تو لایودت A دومی B و سومیc وچهارمی ی و ........... چه کدی بش بدم که وقتی زد رو اولی بره تو A و ........... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 15 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2016 سلام ببین داداش یه کار دیگه هم میتونی بکنی li.AddTwoLinesAndBitmap2("دانلود","",LoadBitmap(File.DirAssets,"Download.png"),1) li.AddTwoLinesAndBitmap2("ارتباط با ما","",LoadBitmap(File.DirAssets,"mail.jpg"),2) li.AddTwoLinesAndBitmap2("ثبت نظر","",LoadBitmap(File.DirAssets,"star108.png"),3) li.AddTwoLinesAndBitmap2("درباره ما","",LoadBitmap(File.DirAssets,"info.jpg"),4) li.AddTwoLinesAndBitmap2("خروج","",LoadBitmap(File.DirAssets,"exits.jpg"),5) بعدش Sub li_ItemClick(position As Int,value As Object) Select value Case 1 StartActivity("A") Case 2 StartActivity("B") Case 3 StartActivity("C") Case 4 StartActivity("D") End Select End Sub این کارو بکن حتمت جواب میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdig502 27 ارسال شده در 15 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2016 سلام بود اگه میگشتی Sub listview1_ItemClick (Position As Int , Value As Object) If Position = 0 Then StartActivity(a) End If If Position = 1 Then StartActivity(b) End If If Position = 2 Then StartActivity(c) End If If Position = 3 Then StartActivity(d) End If If Position = 4 Then StartActivity(e) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 15 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2016 سلام اقا من این رو وارد کردم ولی نشد تازه میشه یه توضیحی بدهید خط IF POSITION =0then رو توضیح دهید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 15 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2016 اقا این کار شد اما یک مشکل دیگه این کدی که دادین با عکس هست من متنم رو وسط چین کرده بودم ولی الان با این کد عکسا رو گذاشتم عکس ها سمت چپ است و بعضی از متن هام از سمت راست گوشی زده بیرون چه کار کنم که عکس ها سمت راست متن باشن و متن ها راست چین باشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 15 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2016 داش شما اموزش راست چین کردن لیست ویو رو سرچ کنید توی انجمن هست خیلی هم سادس اگه هم کلا عکس نمیخواین از کد زیر استفاده کنید li.addsingleline2("دانلود",1) . .. ... .... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 15 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2016 سلام اقا من عکس می خوام ولی می خ.ام عکس راست باشه نه چب دوم اینکه من وسط چین کردم می خوام ببینم مشکل اینه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
با سلام
من یک لیست ویو گذاشتم که 5 تا مورد توش داره می خوام وقتی زد رو اولی بره تو لایودت A دومی B و سومیc وچهارمی ی و ...........
چه کدی بش بدم که وقتی زد رو اولی بره تو A و ...........
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.