stnima 11 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام خدمت اساتید من میخواستم دو تا رشته رو با هم جمع کنم مثلا دو رشته زیر a=25 b=nima حالا به چه صورت a را با b جمع کنم که خروجی به صورت nima25 بشود. ممنون میشم جواب بدید. با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ Dim a as int Dim b as string Dim c as string a = 25 b = "ali" c = b & a ToastMessageShow(c,False) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
stnima 11 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ Dim a as int Dim b as string Dim c as strin a = 25 b = "ali" c = b & a ToastMessageShow(c,False) ممنون ولی اینو تست کردم برنامه فورس کلوز میده نمیشه کاری کرد که بشه شیفت داد مقدار هارو یعنی 25 رو 4 بار شیفت بده چپ بشه 25000 یا 4 بار شیفت بده راست بشه 000025 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اون فورس کلوز احتمال میدم برای این باشه ک یه استرینگ با اینتجر جمع نمیشه کداتون رو به این تغییر بدین و نتیجه رو اعلام کنین Dim a as string Dim b as string Dim c as string a = "25" b = "ali" c = b & a ToastMessageShow(c,False) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ Dim a as int Dim b as string Dim c as string a = 25 b = "ali" c = b & a ToastMessageShow(c,False) این کد درسته ارور فورستو رو بذار برای شیفت دادن هم میتونی اینطوری عمل کنی Dim a As Int Dim b As String Dim c As String a = 25 b = "ali" c = b & " " & a ToastMessageShow(c,False) نمیدونم میخوای چیکار کنی بهتری که هم لاگ ارور رو بذاری و توضیح بهتری بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
stnima 11
سلام خدمت اساتید
من میخواستم دو تا رشته رو با هم جمع کنم مثلا دو رشته زیر
a=25
b=nima
حالا به چه صورت a را با b جمع کنم که خروجی به صورت nima25 بشود.
ممنون میشم جواب بدید.
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.