arastooms 1,046 ارسال شده در 19 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، 2016 سلام به همه عزیزان و دوستان قصد دارم یک استرینگ رو به کد ASCII تبدیل کنم آیا ممکن هست؟مثلاً " ali " به صورت a=34l=57i=87تبدیل بشه و نمایش بدم در یک لیبلو یا مقدار 34,57,87 رو بدم و مقدار "ali" رو بگیرم در لیبل نمایش بدم( کد های بالا فرضی هست *)با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinz501 122 ارسال شده در 20 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2016 سلام آقا ارسطو من کتابخونه فعلا برای این کار سراغ ندارم اما فک نکنم نیازی به کتابخونه داشته باشه چون کد دو تابع زیر هرکدوم یه خط هستند اما اگر خواستین به عنوان کتابخونه استفاده کنین اون ها رو توی یک کلاس کپی کنین و هر جا لازم داشتین یه متغیر از اون کلاس تعریف کنین و از این دو تابع زیر استفاده کنین Sub Process Private Data() As Byte Data = decode("Answercenter.ir","ASCII") Private ResultString As String For i = 0 To Data.Length-1 ResultString = ResultString&(" "&Data(i)) Next Log(ResultString) Private MainString As String MainString = encode(Data,"ASCII") Log(MainString) End Sub public Sub decode(inputString As String,Charset As String) As Byte() Return inputString.GetBytes(Charset) End Sub Public Sub encode(InputData() As Byte,Charset As String) As String Return BytesToString(InputData,0,InputData.Length,Charset) End Sub با تابع decode میتونین رشته مورد نظرتون رو به بایت تبدیل کنین و با تابع encode هم میتونین برعکس این کار رو انجام بدین یعنی بایت رو به رشته تبدیل کنین . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 19 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، 2016 سلام به دوستان گویا میشه با این کتابخونه StringFunctions این کار رو انجام داد درسته؟؟؟http://www.b4x.com/android/help/stringfunctions.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinz501 122 ارسال شده در 19 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، 2016 سلام آقا ارسطو اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم شما قصد دارین یک رشته رو با کد گذاری ASCII به بایت تبدیل کنین . برای این کار کافیه رشته مورد نظرتون رو decode کنین : Sub test Private st1 As String st1 = "ali" Private mData() As Byte mData = st1.GetBytes("ASCII") Private ResultString As String For i = 0 To mData.Length-1 ResultString = ResultString &(" "&mData(i)) Next Log(ResultString) End Sub که در کد بالا مقدار هر کدوم از کاراکتر ها برابر زیر هست : a = 97 l = 108 i = 105 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 19 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، 2016 سلام آقا ارسطو اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم شما قصد دارین یک رشته رو با کد گذاری ASCII به بایت تبدیل کنین . برای این کار کافیه رشته مورد نظرتون رو decode کنین : Sub test Private st1 As String st1 = "ali" Private mData() As Byte mData = st1.GetBytes("ASCII") Private ResultString As String For i = 0 To mData.Length-1 ResultString = ResultString &(" "&mData(i)) Next Log(ResultString) End Sub که در کد بالا مقدار هر کدوم از کاراکتر ها برابر زیر هست : a = 97 l = 108 i = 105 مهندس جان دست مریزاد دقیقا همین هست مرسی و سپاس تست کردم عالی بود فقط 2 تا نکته 1=آیا کتابخونه ای هست که این کار رو انجام بده ساده و نکنه دوم اینکه ممکنه برعکس همین ساب رو هم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه عزیزان و دوستان
قصد دارم یک استرینگ رو به کد ASCII تبدیل کنم
آیا ممکن هست؟
مثلاً " ali " به صورت
a=34
l=57
i=87
تبدیل بشه و نمایش بدم در یک لیبل
و یا مقدار 34,57,87 رو بدم و مقدار "ali" رو بگیرم در لیبل نمایش بدم
( کد های بالا فرضی هست *)
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.