vistamobile 1,700 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ بسم الله سلام. این بلاخره تموم شد !! https://cafebazaar.ir/app/door.bazzila.puz/?l=fa روش خیلی زحمت کشیدم و دارم کم کم تکمیلش میکنم فصل دومش تو هفته بعد آپ میشه رو همین . دوستان رایگانه تا مرحله 9 ممنون میشم دانلود کنید و ستاره بدین. امید وارم خوشتون بیاد : ویدئو رو اپارات : http://www.aparat.com/v/klbgQ منتظر حمایتتون هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ جالبه گرافیکش هم خوبه ایدش رو فک کنم از همون بازی معروف خارجی برداشتین یا من اشتباه فک میکنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ همونه فقط بومی شده. اسمش روشه دوست عزیز. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ همونه فقط بومی شده. اسمش روشه دوست عزیز. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ عالیه تبریک میگم بهتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ خیلی هم عالی موفق باشید.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ خیلی خوب و عالی شخصا دانلودش میکنم و 5 ستاره میدم تا لحظاتی دیگر.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_066 46 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ عالیه از نظر محیط گرافیکی و کد نویسی 5 ستاره رو شب میدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ عالیه موفق باشی استاد مختار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ من پنج ستاره رو دادم کارای ایشون رو میپسندم شدیدا ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ ایول بازی Doors :دی پنج ستاره موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ بابت لطف دوستان ممنون و متشکرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ مرحله 5 چجوریه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ داداش تند تند کلمه اتاق پنج رو لمس کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ یه سوال با یونیتی ساختی؟ + مرحله هشت ناموسا نفهمیدم چی به چیه :| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ نه با بیسیک . مرحله هشت ؟ زاویه عکسهاست داداش گلم !! میشه 4574 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ سلام مختار جان ، بازی خیلی خوبی هست ، دانلود کردم و پنج ستاره دادم. فقط فونت رو یک مقدار فانتزی تر بکنی بهتر هست. راستی چرا نمی ری سراغ موتور های بازی سازی مثال کانستراکت یا یونیتی؟ این جوری دستت خیلی باز هست برای بازی سازی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ سلام مختار جان ، بازی خیلی خوبی هست ، دانلود کردم و پنج ستاره دادم. فقط فونت رو یک مقدار فانتزی تر بکنی بهتر هست. راستی چرا نمی ری سراغ موتور های بازی سازی مثال کانستراکت یا یونیتی؟ این جوری دستت خیلی باز هست برای بازی سازی. سلام. داداش فونت و بخش خرید تو اپدیت بعدی دست میشه. من موتور کار کردم تا حدودی اونم دو سال قبل. راستش نه وقتشو دارم نه پولشو. نمیتونم خیلی صبر کنم و مثلا چند ماه وقت بزارم رو یه بازی. ولی تو فکرشم که بصورت موازی کار کنم. یعنی فعلا رو یونیتی سرمایه گذاری نکنم در حد روزی دو ساعت . ممنون مهدی جان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.