teamsaujin 0 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ سلام خسته نباشید من برنامه بیسیک رو نصب کردم و sdk , jdk رو نصب کردم ولی در نصب sdk مشکلات زیادی داشتم و میخوام مطمعن باشم که برنامه sdk کار میکنه ازکجا بفهمم که کار میکنه و همینطور بعد از نصب برنامه بیسیک پیام خطا بهم میده An error occurred.The system cannot find the file specified,و همینطورهنگامی که سورس را وارد میکنم به بیسیک پیامیمیده لطفا کمک کنید An error occurred .Error loading filecould not find filec:/users/nb games/desktop l لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۵ درود تنظیمات Configuare patchs رو به درستی انجام دادید ؟ اگر خیر که انجام بدید اگر انجام دادید و باز همین مشکل سر جاش هست این کارو بکنید : 1- بیسیک خودتون رو کامل حذف کنید 2- به این آدرس برید: C:\Users\UserName\AppData\Roaming و پوشه Anywhere Software را کاملا حذف کنید 3- به این تاپیک مراجعه و بیسیک رو دانلود کنید و در مسیر جدیدی نصب کنید : http://answercenter.ir/topic/11905-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%DB%8C-b4a-58-crack-%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C/ 4- به هیچ وجه از کتابخانه های بیسیک قبلی BackUp نگیرید که اونها رو Copy & Past کنید در محل نصب ورژن جدید بیسیک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
teamsaujin 0
سلام خسته نباشید من برنامه بیسیک رو نصب کردم و sdk , jdk رو نصب کردم ولی در نصب sdk مشکلات زیادی داشتم
و میخوام مطمعن باشم که برنامه sdk کار میکنه ازکجا بفهمم که کار میکنه و همینطور بعد از نصب برنامه بیسیک پیام خطا بهم میده
An error occurred.The system cannot find the file specified,و
همینطورهنگامی که سورس را وارد میکنم به بیسیک پیامیمیده
لطفا کمک کنید
An error occurred .Error loading filecould not find filec:/users/nb games/desktop
l
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.