Hamidbergis 332 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ سلام به تمامی دوستان عزیز یه کتابخونه جدید ساختم که امیدورارم به کارتون بیاد کتابخونه داری 3 تا کلس هست که دونه دونه کلساشو براتون توضیح میدم: 1-SH_zedhack این کلس میاد درون پرداخت ها رو ضد هک میکنه که از بابت امنیت خیالتون راحت 99 درصد امنیت رو برقرار میکنه تست شده توسط خودم و دوستان...آموزششم تو خود لیب هست نیاز به سورس خاصی نداره اما اگه مشکلی بود بپرسید جواب میدم 2-SH_intent این کلاس به کار همه میاد تو این کلاس یه سری اینتنت هست که بخش های مختلف گوشی کاربر رو باز میکنه فقط کافیه صداشون بزنید دیگه نیاز به کد نویسی و حفظ کردن کد مخصوص هر بخش نیست 3-SH_Library این کلاس هم یه سری امکانات داره که چند تاشو میگم خودتون ببینید و کیفشو ببرید 1.گرفتن سایز گوشی کاربر 2.گرفتن زبان گوشی کاربر 3-قابلیتی در کتابخونه هست که متن ایدیت تکس رو نمیشه تغییر داد 4.پنهان کردن اون چشمک زن ایدیت تکست که الان اسمش یادم نیست 5.باز کردن اسپینر 6.پخش فیلم درون ام ایکس پلیر بصورت انلاین و افلاین 7-ناین پچ 8-فهمیدن اینکه ایا کیبورد باز هست یانه؟ 9-اضافه کردن ایکون سرچ به کیبورد 10-ذخییره عکس و انتخاب نام و...... خوب اگه مشکلی بود کافیه فقط پیام بدید یا تاپیک بزنید.... نکته:به سه تا کتابخونه دیگه هم جز کتابخونه من نیازه که سه تاشو پیش فرض بیسیک داره: جاوا ابجکت و ریفلکتور و فون که اونارو هم تیک بزنید موفق باشید..... کلیک کنید اینک دانلود نسخه جدید کتابخانه: http://4ou.ir/6ksxS امکانات اضافه شده: اضافه شدن یک کلس به کتابخانه برای کار بر روی ناین پچ اضافه شدن چند متد در کلس اصلی کتابخانه اضافه شدن امکان گرفتن ورژن sdkکاربر امکان خواندن و بارگذاری فایل تکست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alihack 52 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ کارت درسته ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ سلام افرین خیلی خوبه قسمت دوم و سوم خیلی خوبه مخصوصا ناین پج راستی ی چیزی : تو نسخه های جدید کافه بازر دیگه درون پرداخت هک نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alihack 52 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ سلام افرین خیلی خوبه قسمت دوم و سوم خیلی خوبه مخصوصا ناین پج راستی ی چیزی : تو نسخه های جدید کافه بازر دیگه درون پرداخت هک نمیشه یعنی خودش این امکانو قرار داده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ خود بازار تشخیص میده ه خبره. مثلا از لاکی پچر یا کیلر استفاده کنین فقط لود میکنه . این لینک دانلود کو ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ من خبر نداشتم که دیگه بازار خودش ضد هک زده اما باز ممنون که اطلاع دادید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ خیلی ممنون از کابخونه خوبتون میشه بگین قسمت ناین پچ دقیقا چیکار میکنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ خیلی ممنون از کابخونه خوبتون میشه بگین قسمت ناین پچ دقیقا چیکار میکنه؟ ناین پچ یه امکان هست که شما بهش یه عکس میدید و اون عکس دیگه تو تمام گوشی ها و تمامی اندازهای صفحات یه کیفیت قرار میده یعنی عکس شما تو تمامی گوشی ها با کیفیت میمونه و افت کیفتی نخواهد داشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ خود بازار تشخیص میده ه خبره. مثلا از لاکی پچر یا کیلر استفاده کنین فقط لود میکنه . این لینک دانلود کو ؟ یعنی خودش این امکانو قرار داده؟ الان که ضد هک داره...نمدونم چیکار کردن ولی شما حتی با لاکی پچ هم بکنی بعد ک بری توی اپ رو یک دکمه ی پرداخت کلیک کنی خودش دیالوگ بازار رو میاره و دیگه دیالوگ لاکی پچر باز نمیشه...در واقع دیگه چیزی هک نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ الان که ضد هک داره...نمدونم چیکار کردن ولی شما حتی با لاکی پچ هم بکنی بعد ک بری توی اپ رو یک دکمه ی پرداخت کلیک کنی خودش دیالوگ بازار رو میاره و دیگه دیالوگ لاکی پچر باز نمیشه...در واقع دیگه چیزی هک نمیشه همچین چیزی صحت نداره! همین الان 3 تا از برنامه های قدیمی و جدید که تو بازار منتشر شده رو با لاکی پچر درون پرداختشو به راحتی هک کردم! حتی برای اطمینان خودم یه برنامه تست نوشتم و درون پرداختش رو تست کردم و هک میشه البته دیگه الان خیلیا دنبال راه هایی برای دور زدن لاکی پچر هستن و بیشتر توسعه دهنده ها از کتابخانه های جلوگیری از هک درون پرداخت استفاده میکنن به همین دلیل بیشتر برنامه های منتشر شده دیگه قابلیت هک رو ندارن .. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ با انتخاب LVL Emolation و غیر فعال کردن گذینه اول و دوم و فعال کردن گذینه سوم ، برنامه هایی که درونشون از ضد هک استفاده نشده به راحتی آب خوردن هک میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ اخه منم تازگیا با اخرین ورژن لاکی امتحان کردم یکی از دوستم هام میگفت دیگه هک نمیشه ولی نشده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ میتونید تست کنید .. به راحتی میشه بیشتر از 70 درصد برنامه های درون پرداخت بازار و بقیه مارکت ها رو هک کرد .. چیزی نیست که به راحتی بتونن درستش کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ سلام و تشکر بابت کتابخونه خیلی خوبتون من نیاز به کلاس ناین پچ دارم که الان دارم به صورت کد نویسی استفاده میکنم ممکنه مثالی بزنید و محل قرار دادن عکسهای ناین پچ و ... رو کمی شرح بدید ممنون میشم با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ سلام و تشکر بابت کتابخونه خیلی خوبتون من نیاز به کلاس ناین پچ دارم که الان دارم به صورت کد نویسی استفاده میکنم ممکنه مثالی بزنید و محل قرار دادن عکسهای ناین پچ و ... رو کمی شرح بدید ممنون میشم با تشکر سلام خوب شما عکس ناین پچ خودتون رو میسازید و میاید عکس رو تو این مسیره اضاقه میکنید تو پروژه تون Objects\res\drawable به زبان ساده تر تو پوشه که ایکون برنامه تون هست یادتون نره ریدانلی کنید حتما بعد میاید با کتابخانه من اینارو میخونید و کافیه اسم این عکس ناین پچ رو بدید به کتابخانه(دقت کنید اسم عکس ، پسوندهای اون و فرمت اینا لازم نیست) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ سلام خوب شما عکس ناین پچ خودتون رو میسازید و میاید عکس رو تو این مسیره اضاقه میکنید تو پروژه تون Objects\res\drawable به زبان ساده تر تو پوشه که ایکون برنامه تون هست یادتون نره ریدانلی کنید حتما بعد میاید با کتابخانه من اینارو میخونید و کافیه اسم این عکس ناین پچ رو بدید به کتابخانه(دقت کنید اسم عکس ، پسوندهای اون و فرمت اینا لازم نیست) سلام سپاس از پاسخ این موارد کاملا درست هست که فرمودید ولی من برای کلیک و غیر فعال بودن و فعالبودن دکمه هم در ناین پچ عکس تعین کردم که وقتی کلیک میشه چه عکس ناین پچی رو نشون بده و وقتی غیر فعال هست چه عکسی و .... ساب هایی که من استفاده میکنم این سابها هست و میخام ببینم با کتابخونه شما چه طوری میشه در کد نویسی برای یک دکمه 1- یک عکس ناین پچ قرار داد 2-برای همون دکمه وقتی کلیک میشه یک عکی دیگه قرار داد 3-برای همون دکمه در زمان غیر فعال بودن یک عکس دیگه قرار داد همونطور که میبینید در ساب های زیر با این خط کد SetNinePatchButton(Btn As Button, DefaultImage As String, PressedImage As String, DisabelImage As String) من میتونم حالت های مختلف رو تعریف کنم برای کمه آیا این کتابخونه که شما زحمت کشیدید این قابلیت رو داره؟ #Region NinePatch 'ساب ناین پچ دکمه ها Sub SetNinePatchButton(Btn As Button, DefaultImage As String, PressedImage As String, DisabelImage As String) Dim r As Reflector Dim package As String Dim idDefault, iddisabel, idPressed As Int package = r.GetStaticField("anywheresoftware.b4a.BA", "packageName") idDefault = r.GetStaticField(package & ".R$drawable", DefaultImage) If PressedImage <> "" Then idPressed = r.GetStaticField(package & ".R$drawable", PressedImage) If DisabelImage <> "" Then iddisabel = r.GetStaticField(package & ".R$drawable", DisabelImage) r.Target = r.GetContext r.Target = r.RunMethod("getResources") Dim sd As StateListDrawable sd.Initialize If PressedImage <> "" Then sd.AddState(sd.State_Pressed, r.RunMethod2("getDrawable", idPressed, "java.lang.int")) If DisabelImage <> "" Then sd.AddState(sd.State_Disabled, r.RunMethod2("getDrawable", iddisabel, "java.lang.int")) sd.AddCatchAllState( r.RunMethod2("getDrawable", idDefault, "java.lang.int")) Btn.Background = sd End Sub Sub SetNinePatchDrawable(Control As View, ImageName As String) Dim r As Reflector Dim package As String Dim id As Int package = r.GetStaticField("anywheresoftware.b4a.BA", "packageName") id = r.GetStaticField(package & ".R$drawable", ImageName) r.Target = r.GetContext r.Target = r.RunMethod("getResources") Control.Background = r.RunMethod2("getDrawable", id, "java.lang.int") End Sub #End Region لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ سلام سپاس از پاسخ این موارد کاملا درست هست که فرمودید ولی من برای کلیک و غیر فعال بودن و فعالبودن دکمه هم در ناین پچ عکس تعین کردم که وقتی کلیک میشه چه عکس ناین پچی رو نشون بده و وقتی غیر فعال هست چه عکسی و .... ساب هایی که من استفاده میکنم این سابها هست و میخام ببینم با کتابخونه شما چه طوری میشه در کد نویسی برای یک دکمه 1- یک عکس ناین پچ قرار داد 2-برای همون دکمه وقتی کلیک میشه یک عکی دیگه قرار داد 3-برای همون دکمه در زمان غیر فعال بودن یک عکس دیگه قرار داد همونطور که میبینید در ساب های زیر با این خط کد SetNinePatchButton(Btn As Button, DefaultImage As String, PressedImage As String, DisabelImage As String) من میتونم حالت های مختلف رو تعریف کنم برای کمه آیا این کتابخونه که شما زحمت کشیدید این قابلیت رو داره؟ #Region NinePatch 'ساب ناین پچ دکمه ها Sub SetNinePatchButton(Btn As Button, DefaultImage As String, PressedImage As String, DisabelImage As String) Dim r As Reflector Dim package As String Dim idDefault, iddisabel, idPressed As Int package = r.GetStaticField("anywheresoftware.b4a.BA", "packageName") idDefault = r.GetStaticField(package & ".R$drawable", DefaultImage) If PressedImage <> "" Then idPressed = r.GetStaticField(package & ".R$drawable", PressedImage) If DisabelImage <> "" Then iddisabel = r.GetStaticField(package & ".R$drawable", DisabelImage) r.Target = r.GetContext r.Target = r.RunMethod("getResources") Dim sd As StateListDrawable sd.Initialize If PressedImage <> "" Then sd.AddState(sd.State_Pressed, r.RunMethod2("getDrawable", idPressed, "java.lang.int")) If DisabelImage <> "" Then sd.AddState(sd.State_Disabled, r.RunMethod2("getDrawable", iddisabel, "java.lang.int")) sd.AddCatchAllState( r.RunMethod2("getDrawable", idDefault, "java.lang.int")) Btn.Background = sd End Sub Sub SetNinePatchDrawable(Control As View, ImageName As String) Dim r As Reflector Dim package As String Dim id As Int package = r.GetStaticField("anywheresoftware.b4a.BA", "packageName") id = r.GetStaticField(package & ".R$drawable", ImageName) r.Target = r.GetContext r.Target = r.RunMethod("getResources") Control.Background = r.RunMethod2("getDrawable", id, "java.lang.int") End Sub #End Region سلام به ارسطو جانمن این امکان رو نزاشتم با کتابخانه من فقط میتونید به تمامی ویو ها در حالت فعال بودن عکس بدید این کدی که شما دادید به باتن میتونید درحالت های مختلف عکس بدید که متاسفانه کتابخانه من این امکان رو نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ مرسی خیلی هم عالی میتونید نسخه بعدی آپدیت کنید با همین 2 تا ساب ما هم خوشحال میشیممرسی و تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ تا فردا اپدیتش میکنم...مرسی از اطلاع رسانیتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ کتابخانه به نسخه جدید آپدیت شد نسخه دوم کتابخانه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.