mahdi tahan 723 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام من داخل نرم افزارم از متریال استفاده میکنم مشکل عجیب اینجاس که وقتی IncludeTitle: true باش برنامه بدون مشکل اجرا میش ولی اگر مساوی false باش ارور میده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ این تغییر تو xml اتوماتیک حذف میشه اگه تو برنامه فالس بزاری فورس کلوز میده اپ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ خوب داداش هیچ راهی دیگه ای نیست تا افقی بش نرم افزار؟ اینطوری ک خیلی بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ ینی نبود هیچ راهی؟آیا؟نیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ بله کلا همینطوره برای اکشن بار هم میتونی از کتابخونه پارس تولبار که راستچینه استفاده کنی ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ ینی هیچ راهی نداره صفحه افقی بازش؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdi tahan 723
با سلام
من داخل نرم افزارم از متریال استفاده میکنم
مشکل عجیب اینجاس که وقتی IncludeTitle: true باش برنامه بدون مشکل اجرا میش
ولی اگر مساوی false باش ارور میده.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.