سیدمحمد 248 ارسال شده در 30 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2016 دو تا سوال داشتم: 1. چطور میشه بفهمیم هر برنامه ای پکیج نیمش چی هست؟ 2. پکیج نیم تلگرام فارسی چی هستش؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,280 ارسال شده در 30 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2016 این پکیج نیم تلگرام فارسی هستش ir.persianfox.messenger در مورد سوال اولتون منظورتون پکیج نیم چه برنامه ایه؟ اونایی که یوزر نصب کرده؟ یا پکیج برنامه خودتون؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 30 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2016 پکیج برنامه خودمو که قاعدتا میدونم دیگه. مثلا الان یک برنامه نصب کردم میخام بدونم پکیجش چیه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 30 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2016 http://s7.picofile.com/file/8244695900/PackageManager.apk.html روی برنامه لمس کن و نگه دار تا پکج نیم نوشن داده بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 30 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2016 این سوالم ربطی به تا پیک نداره : توی گوشیم تلگرام فارسی دارم. میخام از داخل برنامه به اکانتم وارد بشم. با کتابخونه اریا لایب به راحتی میشه به اکانت تلگرام رفت ولی از طریق تلگرام فارسی چطور میشه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 30 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2016 آهان مثلا میخوای تو تلگرام فارسی باشی بعد اگر یک اتفاقی افتاد وارد نرم افزار خودت بشی؟ اگ اینطوریه ک فک کنم بش با سرویس چک کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 30 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2016 ولی از طریق تلگرام فارسی چطور میشه؟؟ Dim pintent As PhoneIntents StartActivity(pintent.OpenBrowser("http://telegram.me/لینک")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
سیدمحمد 248
دو تا سوال داشتم:
1. چطور میشه بفهمیم هر برنامه ای پکیج نیمش چی هست؟
2. پکیج نیم تلگرام فارسی چی هستش؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.