amirhossein.m 100 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ سلام ی برنامه ساخته بودم گفتم بزارم شمام ببین شاید هم نظر دادین معدل سنج که اینروزا لازم میشه زیاد چیزه شاخی نیست ولی بازم خوبه لینک معدل سنج پسندیدم فراموش نشه ....لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ سلام خوب هست اگر پروژه ی اولتونه اما باید بهترش کنید چون خیلس افتضاحه اگر بخواهید این طوری ادامه بدید گرافیک : 11 ایده : 13 در کل : 16 موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ معدلو بزرگتر نشون بده.مسیج باکس اختصاصی بزار براش... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ شما مهم ترین عامل محاسبه معدل یعنی ضریب رو فراموش کردی مهندس :| هر واحد یه ضریب داره که با توجه به اون نمره حساب و تقسیم بر ضریب میشه عملا برنامه ناقصه نمیدونم بازار چطور تائید کرده ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ سلام هموطن طرح ایکونش جالبه موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ گرافیک و رابط کاربری : مردود آیکن: 17 کلا اگه من بودم برنامه رو تایید نمیکردم موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.m 100 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ ضریب داره ی بار دیگه رو نمره بزنه ضریب پیدا میشه شما مهم ترین عامل محاسبه معدل یعنی ضریب رو فراموش کردی مهندس :| هر واحد یه ضریب داره که با توجه به اون نمره حساب و تقسیم بر ضریب میشه عملا برنامه ناقصه نمیدونم بازار چطور تائید کرده ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.