رفتن به مطلب
  • 0

كار با دوربين


kamran_ba
 اشتراک گذاری

سوال

سلام. لطفا يكي از اساتيد در مورد كار با دوربين و اجراي اون در برنامه و عكس گرفتن و ... توضيح بده. اگه يه سورس ساده هم بذارين ممنون ميشم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

  • 0

سلام کاره سختی نیست . . . .

اول این که نیاز به لایبرری Camera دارید که تو لایبرری هاتون هست .

کد روبه این صورت شروع میکنیم :

این هارو تعریف میکنیم .

Dim camera1 As Camera
Dim btnTakePicture As Button
Dim Panel1 As Panel

بعد... :

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
Activity.LoadLayout("1")
End Sub
Sub Camera1_Ready (Success As Boolean)
If Success Then
	camera1.StartPreview
	btnTakePicture.Enabled = True
Else
	ToastMessageShow("Cannot open camera.", True)
End If
End Sub

Sub Activity_Resume
btnTakePicture.Enabled = False
camera1.Initialize(Panel1, "Camera1")
End Sub

Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)
camera1.Release
End Sub

Sub Camera1_PictureTaken (Data() As Byte)
camera1.StartPreview
Dim out As OutputStream
out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal, "1.jpg", False)
out.WriteBytes(Data, 0, Data.Length)
out.Close
ToastMessageShow("Image saved: " & File.Combine(File.DirRootExternal, "1.jpg"), True)
btnTakePicture.Enabled = True
End Sub

Sub btnTakePicture_Click
btnTakePicture.Enabled = False
camera1.TakePicture
End Sub

وقتی تصویر رو گرفت تویه Root External که همون SD کارتت هست سیو میشه .

این هم سورس .....

Camera. Basic4aNDROID.ORG.rar

  • پسندیدن 8
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

سلام کاره سختی نیست . . . .

اول این که نیاز به لایبرری Camera دارید که تو لایبرری هاتون هست .

کد روبه این صورت شروع میکنیم :

این هارو تعریف میکنیم .

Dim camera1 As Camera
Dim btnTakePicture As Button
Dim Panel1 As Panel

بعد... :

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
Activity.LoadLayout("1")
End Sub
Sub Camera1_Ready (Success As Boolean)
If Success Then
	camera1.StartPreview
	btnTakePicture.Enabled = True
Else
	ToastMessageShow("Cannot open camera.", True)
End If
End Sub

Sub Activity_Resume
btnTakePicture.Enabled = False
camera1.Initialize(Panel1, "Camera1")
End Sub

Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)
camera1.Release
End Sub

Sub Camera1_PictureTaken (Data() As Byte)
camera1.StartPreview
Dim out As OutputStream
out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal, "1.jpg", False)
out.WriteBytes(Data, 0, Data.Length)
out.Close
ToastMessageShow("Image saved: " & File.Combine(File.DirRootExternal, "1.jpg"), True)
btnTakePicture.Enabled = True
End Sub

Sub btnTakePicture_Click
btnTakePicture.Enabled = False
camera1.TakePicture
End Sub

وقتی تصویر رو گرفت تویه Root External که همون SD کارتت هست سیو میشه .

این هم سورس .....

[ATTACH]194[/ATTACH]

ممنون عزیزم که توضیح دادی. فقط یه مشکل دارم که چجوری بین دروربین جلو و عقب سوییچ کنم و یه مشکل بزرگ اینکه در حالت عمودی دوربین تصویر رو با چرخش ۹۰ درجه نشون میده

  • پسندیدن 1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

سلام

اول اینکه چجوری میشه عکس ها شماره بندی بشن مثلا

1.jpeg

2.jpeg

و دوم اینکه من میخوام دوربین عکس رو از دوربین جلو بگیره و سوم اینکه عکس گرفته شده توی قسمت پنل بمونه تا روی پنل لمس کنیم بعد عکس بره

ممنون میشم کمک کنید

  • پسندیدن 1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

کسی نمیدونه باید چیکار کرد ؟؟

یا مثلا حداقل عکس گرفته شده رو توی یه ایمیج ویو نشون بده

ولی همین کهتوی قسمت پنل بمونه تا روی پنل لمس کنیم بعد عکس بره تا بتونی عکس جدید بگیری بهتره :)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

http://answercenter.ir/topic/3290-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%AC%D9%84%D9%88-%D9%88%D8%A8-%DA%A9%D9%85/?hl=%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86

 

از این سورس هم میتونید کمک بگیرید (Adcanced Camera) که هم دوربین عقب و جلو رو داره و هم خیلی قابلیت های دیگه رو ...

دانلود سورس

 

در مورد سایر سوالاتتون هم لطفا در تاپیک های جداگانه و با عنوان مناسب بپرسید

 

موفق باشید

  • پسندیدن 2
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

http://answercenter.ir/topic/3290-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%AC%D9%84%D9%88-%D9%88%D8%A8-%DA%A9%D9%85/?hl=%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86

 

از این سورس هم میتونید کمک بگیرید (Adcanced Camera) که هم دوربین عقب و جلو رو داره و هم خیلی قابلیت های دیگه رو ...

دانلود سورس

 

در مورد سایر سوالاتتون هم لطفا در تاپیک های جداگانه و با عنوان مناسب بپرسید

 

موفق باشید

سلام 

اگه میشه در این باره هم توضیح بدید 

من یه دوربین طراحی کردم و میخوام با گزاشتن یه button که وقتی روش کلیک میشه یه عکس رو روی panel نشون بده(البته دوربین قطع نشه)کر کاری کردم و باهاش ور رفتم نشد  :write:

اخرش این جوری شدم  :S   :S   :S

ازتون خواهش میکنم یه توضیح دراین باره بدید

ممنون از شما  :tashvigh:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

سلام 

اگه میشه در این باره هم توضیح بدید 

من یه دوربین طراحی کردم و میخوام با گزاشتن یه button که وقتی روش کلیک میشه یه عکس رو روی panel نشون بده(البته دوربین قطع نشه)کر کاری کردم و باهاش ور رفتم نشد  :write:

اخرش این جوری شدم  :S   :S   :S

ازتون خواهش میکنم یه توضیح دراین باره بدید

ممنون از شما  :tashvigh:

سلام.

وقتی باتن کلیک شد ، کدوم عکس رو روی پنل نشون بده؟؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

سلام.

وقتی باتن کلیک شد ، کدوم عکس رو روی پنل نشون بده؟؟

یه عکس که خودم از قبل گزاشتم مثل عکس یه گل که به تصویر اضافه بشه  و دوربین هم کار خودشو بکنه و وقتی عکس گرفتی عکس اون گل هم توی عکس باشه.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

سلام

وقتی وارد برنامه میشم تصویر دوربین با یک 90 درجه اخلاف به سمت چپ نمایش داده میشه آیا راهی هست که برنامه همون جوری که گوشی رو گرفتم دوربین رو نشون بده.

یعنی اختلاف بشه صفر

ممنون از پاسخ گویی به موقع همه افراد سایت

  • پسندیدن 1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

سلام

وقتی وارد برنامه میشم تصویر دوربین با یک 90 درجه اخلاف به سمت چپ نمایش داده میشه آیا راهی هست که برنامه همون جوری که گوشی رو گرفتم دوربین رو نشون بده.

یعنی اختلاف بشه صفر

ممنون از پاسخ گویی به موقع همه افراد سایت

منم همین مشکلو دارم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

من مشکلتون رو متوجه نشدم اصلا.

نمیدونم منظورتون چیه.

اکتیویتی رو تمام صفحه کنید ، includ Title هم فالس کنید و دوربین رو توی پنل نمایش بدید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

سلام کاره سختی نیست . . . .

اول این که نیاز به لایبرری Camera دارید که تو لایبرری هاتون هست .

کد روبه این صورت شروع میکنیم :

این هارو تعریف میکنیم .

 

Dim camera1 As Camera
	Dim btnTakePicture As Button
	Dim Panel1 As Panel

بعد... :

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	Activity.LoadLayout("1")
End Sub
Sub Camera1_Ready (Success As Boolean)
	If Success Then
		camera1.StartPreview
		btnTakePicture.Enabled = True
	Else
		ToastMessageShow("Cannot open camera.", True)
	End If
End Sub

Sub Activity_Resume
	btnTakePicture.Enabled = False
	camera1.Initialize(Panel1, "Camera1")
End Sub

Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)
	camera1.Release
End Sub

Sub Camera1_PictureTaken (Data() As Byte)
	camera1.StartPreview
	Dim out As OutputStream
	out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal, "1.jpg", False)
	out.WriteBytes(Data, 0, Data.Length)
	out.Close
	ToastMessageShow("Image saved: " & File.Combine(File.DirRootExternal, "1.jpg"), True)
	btnTakePicture.Enabled = True
End Sub

Sub btnTakePicture_Click
	btnTakePicture.Enabled = False
	camera1.TakePicture
End Sub
وقتی تصویر رو گرفت تویه Root External که همون SD کارتت هست سیو میشه .

این هم سورس .....

attachicon.gifCamera. Basic4aNDROID.ORG.rar

 

میشه افکتی روش گذاشت

یعنی تو خوده دوربین مثلا همه چیز رو نگاتیو نشون بده؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

میشه افکتی روش گذاشت

یعنی تو خوده دوربین مثلا همه چیز رو نگاتیو نشون بده؟

اینو ببینید شاید بکارتون بیاد...

http://answercenter.ir/topic/8681-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D9%85%D9%87%D9%85-%D8%A7%D9%81%DA%A9%D8%AA-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-acl-%DB%8C%D8%A7-advanced-camera/

  • پسندیدن 1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
 اشتراک گذاری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...