agha sasan 82 ارسال شده در 31 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، 2016 سلام تو بازار جستجو کردم دیدم برنامه ای برای تغییر فرمت عکس نیست منم مشغول شدمو این برنامه رو ساختم فقط تبلیغاتم یکم ضعیفه که باید روش کار کنم درمورد گرافیکشم میدونم جا پیشرفت داره به هرحال خوشحال میشم دان کنید و نظرتونو بگید برنامه تغییر فرمت اهنگ رو هم امروز تو بازار اپ کردم https://cafebazaar.ir/app/mr.soft.cfimage/?l=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,201 ارسال شده در 1 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2016 سلام برنامه خوبیه بعضی جاها میتونه کاربرد های خاص خودش رو توی موبایل داشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsenaa 32 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 عالیست ..... اما سعی کنید برنامه رو رایگان بزارید و حتما فرمت آیکون (.ico) رو هم به برنامتون اضافه کنید ............... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 ایدت خوبه ولی به نظرم رایگان میزاشتید چون طرف واسه تغییر فرمت عکس تو 2 دیقه میریزه تو کامپیوتر و عوض میکنه البته خودتون میدونید من یه نظر دادم Good Luck لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.